Aus. Open: hétfő hajnalban lesz a Fucsovics–Federer

SZŰCS ANDRÁS jelenti Melbourne-bőlSZŰCS ANDRÁS jelenti Melbourne-ből
Vágólapra másolva!
2018.01.21. 07:41
Némi meglepetésre nem az esti, hanem a délutáni programba jelölték holnapra Fucsovics Márton és Roger Federer férfi egyes nyolcaddöntőjét, amely így magyar idő szerint hétfő hajnali öt óra után kezdődhet.

Elkészült az Australian Open hétfőre tervezett menetrendje, amely szerint valóban Rod Laver Arenában, de némi meglepetésre nem az esti, hanem még a délutáni programban kap helyet Fucsovics Márton és a címvédő svájci Roger Federer férfi egyes nyolcaddöntője.

A kiírás szerint helyi idő szerint 15 óránál nem kezdődhet hamarabb a meccs, ami Magyarországon hétfő hajnali 5 órát jelent – mindenesetre korán lesz az ébresztő.

Federer eddigi mindhárom összecsapását este játszotta, ám most a szerb Novak Djokovics, illetve egy női mérkőzés került a nap végére.

Holnap egyébként Babos Tímea is pályára lép, ő a francia Kristina Mladenovic oldalán a Golubic, Sztojanovics svájci, szerb duó ellen játszik majd a Margaret Court Arena 3. mérkőzésén – ma pedig még vegyes párosozik az indiai Rohan Bopanna társaként.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik