A különleges randi után újabb találkozóról számolt be a teniszszépség

Vágólapra másolva!
2017.12.08. 22:12
Mint azt megírtuk, Eugenie Bouchard „meggondolatlan” kijelentést tett még februárban, az 51. Super Bowl közben. Az Atlanta Falcons 28–3-as vezetésénél nyerőnek látszó fogadást bukott el, így randiznia kellett az egyik rajongójával. A kanadai szépség és John Goehrke találkozója annyira jól sikerült, hogy Bouchard Twitterének tanúsága szerint azóta is tartják a kapcsolatot, most pedig ismét összefutottak.

„Nézzétek, ki látogatott meg!” – írta Twitter-bejegyzésében Bouchard, aki képeket is mellékelt a találkozóról. „Nézzétek, ki látogatott meg!” – írta Twitter-bejegyzésében Bouchard, aki képeket is mellékelt a találkozóról.

Genie Bouchard on Twitter

Look who came to visit me! @punslayintwoods #superbowltwitterdate


Genie Bouchard on Twitter

Gettin in the Xmas spirit like @punslayintwoods

Amikor 28–3-ra vezetett az Atlanta Falcons az 51. Super Bowlon, Bouchard azt írta ki a Twitter-oldalára, tudta, hogy megnyeri a csapat a döntőt. Goehrke ekkor megkérdezte tőle, hogy randizna-e vele, ha a New England Patriots megfordítaná a meccset és elhódítaná a Vince Lombardi-trófeát. A teniszezőnő nagy magabiztossággal mondott igent, ám Tom Bradyék óriási dráma után megnyerték a Super Bowlt.

Így jöhetett a randi: közösen megnézték a Brooklyn Nets és a Milwaukee Bucks NBA-meccsét, sőt, még pályára is léphettek a szünetben. A képek alapján pedig úgy tűnik, sikerült összebarátkozniuk, hiszen majdnem egy év után ismét találkoztak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik