Videó: egy önkéntes lemásolta Liu Shaolin Sándort, felrobbant az internet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.21. 20:58
Mint ismert, Liu Shaolin Sándort kizárták a pjongcsangi téli olimpián a rövid pályás gyorskorcsolyaversenyek férfi 1000 méteres távjának döntőjében, mivel egy esés során két dél-koreai versenyzőt is kiütött. Ennek ellenére a magyar sportoló a védjegyévé vált mozdulatsor és egy koreai önkéntes miatt tovább növelte elképesztő népszerűségét.

A Magyar Olimpiai Csapat beszámolója szerint Liu Shaolin Sándor híressé vált a versenyek előtti mozdulatsoráról, az 1000 méteres finálé előtt azonban nemcsak ő simította végig a szemöldökét és kacsintott, hanem mögötte egy önkéntes is – ezzel pedig „felrobbantotta az internetet”.hanem mögötte egy önkéntes is – ezzel pedig „felrobbantotta az internetet”.

A történet nem állt meg itt, az önkéntes a saját Instagram-oldalára posztolt egy videót, melyben Liu Shaolin Sándorral közösen adják elő a „mutatványt”.

우리 둘이 다시 만났어요~ we met again! @shaolinliu #greatmeomories #eyebrowman #pyeongchang2018 한국가즈아! 헝가리good luck all!

18.6k Likes, 2,219 Comments - 가즈아 (@jlee_7) on Instagram: "우리 둘이 다시 만났어요~ we met again! @shaolinliu #greatmeomories #eyebrowman #pyeongchang2018 한국가즈아!..."


A hatás ezúttal sem maradt el, a videót két nap alatt majdnem 600 ezren nézték meg.

A magyar versenyző – és testvére, Liu Shaoang – népszerűségét továbbra is jól mutatja, hogy az olimpiai park előtt ma egy csapat dél-koreai diáklány rohamozta meg egy-egy aláírásért és közös képért.

Liu Shaolin Sándornak és Liu Shaoangnak csütörtökön az 500 méteres egyéni versenyben és az 5000 méteres váltóban is lesz még jelenése a téli olimpián.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik