Téli olimpia: Nem sírok, és csak kicsit vagyok csalódott – Keszler

KOVÁCS ERIKA (Pjongcsang)KOVÁCS ERIKA (Pjongcsang)
Vágólapra másolva!
2018.02.13. 11:53
Érthetően nem túl boldogan nyilatkoztak a magyar hölgyek a pjongcsangi téli olimpia rövid pályás gyorskorcsolyaversenye 500 méteres távjának selejtezőjében.

Keszler Andrea könnyes szemmel nyilatkozott a vegyes zónában.Keszler Andrea könnyes szemmel nyilatkozott a vegyes zónában.

„Nem sírok, és csak kicsit vagyok csalódott, nagyon kevésen múlt… Elképesztő időt mentünk, boldog vagyok, hogy bírtam ezt az iramot, sajnálom, hogy a legvégén elestem. Nem könnyű az olimpiai program, a szünnapok és az, hogy egy-egy távot is szétszabdalnak, elég sok koncentrációt igényel. Az ember felpörög ötszázra, megy egy kört, majd jön a váltó, aztán két nap szünet, és újra az ötszáz. És nem könnyű két héten keresztül csúcsformában sem lenni.”

Jászapáti Petra: – A négyes pályáról indultam, a terv az volt, hogy berajtoljak előre. Mivel mindannyian jól rajtoltunk, ez nem sikerült, de végig ott voltam a többiek nyakán. Nem hittem volna, hogy ötszázon ott leszek a legjobb tizenhat között, és most mégis bánt, hogy egészen picin múlott a továbbjutásom.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik