Téli olimpia: Elkeserít, ha nem lehetek ott a reptéren – Liuék édesanyja még kórházban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.24. 13:15
null
A Liu fivérek és édesanyjuk, Szabina (Fotó: Bors)
A pjongcsangi téli olimpián a rövid pályás gyorskorcsolya férfi váltóval aranyérmet szerző Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang édesanyja, Szabó Szabina reméli, ott lehet vasárnap a Liszt Ferenc Repülőtéren, amikor fiai hazaérkeznek Dél-Koreából.

 

 

„További vizsgálatok várnak rám, így még azt sem tudom, mikor mehetek haza – mondta a Borsnak a kórházban Szabina, aki nem látta fiai pjongcsangi aranyfutamát. – Mi tagadás, elkeserít, ha arra gondolok, hogy a vasárnapi érkezéskor esetleg nem lehetek ott a fiaim repülőtéri fogadásán.”

„Ádó, a kisebbik fiam telefonált az örömhírrel Dél-Koreából, de hogy mennyire szürreális számomra ez az egész helyzet, arra jellemző: a kórházban sokan gratulálnak, és többször visszakérdeztem már, tulajdonképpen miért is kapom a vállveregetéseket…”

„A gyerekek a kínai kitartás és a magyaros őserő szerencsés elegyei. Ha egészségileg újra rendben leszek, megkérem őket, húgukkal, Lénával együtt egy napra hadd legyek velük úgy, hogy kikapcsoljuk a mobilokat, szó sincs netről, külvilágról, mert 24 óráig élvezni szeretném a közelségüket” – tette hozzá Liuék édesanyja.

Vasárnap érkezik haza a pjongcsangi téli olimpiáról az aranyérmes férfi gyorskorcsolyaváltónk, a Burján Csaba, Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang és Knoch Viktor alkotta négyes. Tiszteletükre a MOB nyilvános fogadást szervez, amelyre a szurkolókat is várják 12 és 15 óra között a Gyakorló Jégcsarnokba (Budapest, Istvánmezei út 3–5.).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik