Sportszerparadicsom – készüljön fel a télre!

Vágólapra másolva!
2017.12.01. 10:34
Címkék
Nemrégiben egy anyuka vízilabdát akart venni a gyermekének. Ám hiába látogatta az üzleteket, vagy egyáltalán nem talált semmit, vagy a labda nem volt megfelelő. Egészen addig, amíg be nem tért a Rosco Sport üzletébe. (x)

 

Itt egyszerűen nem járhatott rosszul. Nemcsak férfiaknak szánt labdát talált, hanem női, gyerek és junior méretben is látott ilyet. Sőt, az egyik polcon még vízi medicinlabdával is találkozott, amit más üzletben már nem mondhatott el.

Ha a családtagja, barátja, ismerőse sportimádó, akkor nem is kell más üzletet keresni, mert a választék itt a legnagyobb. Ha futball-labdát venne, akkor az utóbbi idők „sztárlabdáit" (adidas, Nike, Puma, Spokey, Rosco, stb.) is megtalálja. A kínálat itt többszöröse a többi sportüzletben megtalálható felszereléseknek. Árul teremfutballhoz és futsalhoz alkalmas labdát, továbbá utcára, aszfaltra jó labdát szintén beszerezhet. Kaput és hálót is kaphat, ha a kertében szeretne játszani.

FELKÉSZÜLNI A TÉLI SZEZONRA!

A Rosco Sport 1990-ben „született” Magyarországon, kifejezetten sporteszközökre szakosodott, és minden nap kedvezményeket kínál. Teljesen felkészült a téli szezonra is, tehát a havas-jeges sportok szerelmeseinek sem kell csalódniuk, ha itt keresnek megfelelő sporteszközt.

 

Ha korcsolyázni szeretne, akkor közel 200 (!) termék közül választhat, és biztosan talál az ön
pénztárcájához, lehetőségeihez igazodó eszközt. Olyan különleges korcsolyát is vásárolhat, amelyet a téli használat után átalakíthat görkorcsolyává, így nyáron sem kell eldugni a szekrénybe. Természetesen különböző kiegészítőket, védőfelszereléseket is beszerezhet, vagy akár komplett szetteket.

Szintén kedvelt téli sport a szánkózás. A klasszikus, fából vagy műanyagból készült változat mellett a modernebbeket ugyancsak megveheti. Utóbbi kategóriában nagyon népszerű a kormányozható szánkó, amely élvezetesebb siklást tesz lehetővé a lejtőn. Egészen piciknek, gyerekeknek és komolyabb, felnőtteknek való szánkót is megkaphat.

Amennyiben több részletre kíváncsi a sportszerekről, az akciókról, akkor keresse fel:
– a weboldalt:http://www.sportszert.hu/
– vagy a Facebook-oldalt:https://www.facebook.com/RoscoSport

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik