Rp. gyorskori: újabb változás a világkupacsapatban

Vágólapra másolva!
2019.11.22. 13:28
Újabb változás a világkupa-csapatban: a Sziklási András sérülése miatt Montreálban lehetőséget kapó Talabos Attila megbetegedett, így az ázsiai állomásokra Oláh Bence utazik – tudatta a magyar szövetség honlapja, a hunskate.hu.

„Bánhidi Ákos közölte velem, hogy rám esett a választásuk. Mindhárom edzőnek megköszöntem a lehetőséget, hálás vagyok a bizalomért. Persze, tudom, hogy sérülések és betegség miatt kerültem a csapatba, az ember pedig leginkább azt szereti, ha a képességei alapján választják a legjobbak közé. Remélem, mindhárom csapattársam hamar felépül” – mondta Oláh Bence. „Bánhidi Ákos közölte velem, hogy rám esett a választásuk. Mindhárom edzőnek megköszöntem a lehetőséget, hálás vagyok a bizalomért. Persze, tudom, hogy sérülések és betegség miatt kerültem a csapatba, az ember pedig leginkább azt szereti, ha a képességei alapján választják a legjobbak közé. Remélem, mindhárom csapattársam hamar felépül” – mondta Oláh Bence.

A rövid pályás válogatott pénteken utazott el Japánba, a nagojai versenyre november 29. és december 1. között kerül sor, a sanghaji viadalt egy héttel később rendezik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik