HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.02.17 23:11 Frissítve: 2018.02.17 23:12

NS: Jászapáti sült krumplit enne; edzőt keres az Audi ETO – vasárnap

A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk!

HIRDETÉS

 

Noha a nagy álom – egyelőre – nem jött össze, azaz még várni kell az első magyar éremre a pjongcsangi téli olimpián, azért a szombati nap nem múlt el remek siker nélkül. Jászapáti Petra a női rövid pályás gyorskorcsolyázók 1500 méteres döntőjében pontszerző, hatodik helyen ért célba. A lapunknak nyilatkozó versenyző többek között arról is beszélt, hogy meglehetősen fáradt az eddigi erőpróbák után, de a leginkább az hiányzik neki, hogy végre sült krumplit ehessen. Hogy mekkora adagot falna be szíve szerint, ez is kiderült helyszíni interjúnkból.

Lassan éledeznek a sokkból Győrben, ahol elkezdhetnek edző után nézni, hiszen az Audi ETO szakvezetője, Ambros Martín hivatalosan is bejelentette, hogy nem folytatja tovább a munkát a zöld-fehérekkel. Munkatársunk megpróbálta csokorba szedni, hogy kik lehetnek azok a trénerek, akik szóba jöhetnek a spanyol edző utódjaként. Aligha meglepetés, hogy csupa külföldi szakvezető neve merült fel. Hogy kik is ők, kiderült cikkünkből.

Kádár Tamás konkrét csapatneveket ugyan nem akart említeni, de azt elmondta, hogy Angliából, Németországból és Spanyolországból is volt érdeklődés iránta a télen. Megállapodás azonban egyelőre nem született, így aztán a hátvéd a Dinamo Kijevben folytatja pályafutását. Emiatt azonban csöppet sem bosszús, mert úgy véli, az ukrán elitegyüttestől csak felfelé, valamelyik neves nyugat-európai klubhoz vezet majd az útja.

Munkatársaink ott voltak az Újpest szombati edzőmeccsén, amelyen két próbajátékos is igyekezett meggyőzni a szakmai stábot. Noha nem rukkoltak ki emlékezetes produkcióval, mégis elképzelhető, hogy a tavaszt a Megyeri úton tölthetik. Legalábbis Nebojsa Vignjevics vezetőedző a nigériai és a francia labdarúgót is el tudná képzelni a keretben. Érdekesség, hogy a Tábor utcában megrendezett tesztmérkőzésen megjelent a lilák tulajdonosa, Roderick Duchatelet is, aki a kispadról figyelte a történéseket.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2014.03.27 18:06:37

Archív téli olimpia nemzetisport.hu

A 30 évvel ezelőtti téli olimpia helyszínei siralmas látványt nyújtanak.

2014.03.16 16:16:54

Archív téli olimpia nemzetisport.hu

A sílövő Martin Fourcade három versennyel a vége előtt megnyerte az összetett világkupát.

2014.03.12 12:49:01

Archív téli olimpia nemzetisport.hu

Svindal és Höfl-Riesch lett az évad a legjobb lesiklója. A német bukott, kérdéses a folytatás.

2014.03.02 17:35:58

Archív téli olimpia nemzetisport.hu

A síző szerint sportszakmailag az olimpiaihoz hasonló eredmény a Crans Montanában elért 5. hely.

2014.02.24 11:35:20

Archív téli olimpia KARÁDI ZOLTÁN

Björndalen két arannyal zárt a téli olimpián, a női curlingdöntő hat játékosa elmúlt már 37 éves.

HIRDETÉS
HIRDETÉS