HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.02.17 23:11 Frissítve: 2018.02.17 23:12

NS: Jászapáti sült krumplit enne; edzőt keres az Audi ETO – vasárnap

A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk!

HIRDETÉS

 

Noha a nagy álom – egyelőre – nem jött össze, azaz még várni kell az első magyar éremre a pjongcsangi téli olimpián, azért a szombati nap nem múlt el remek siker nélkül. Jászapáti Petra a női rövid pályás gyorskorcsolyázók 1500 méteres döntőjében pontszerző, hatodik helyen ért célba. A lapunknak nyilatkozó versenyző többek között arról is beszélt, hogy meglehetősen fáradt az eddigi erőpróbák után, de a leginkább az hiányzik neki, hogy végre sült krumplit ehessen. Hogy mekkora adagot falna be szíve szerint, ez is kiderült helyszíni interjúnkból.

Lassan éledeznek a sokkból Győrben, ahol elkezdhetnek edző után nézni, hiszen az Audi ETO szakvezetője, Ambros Martín hivatalosan is bejelentette, hogy nem folytatja tovább a munkát a zöld-fehérekkel. Munkatársunk megpróbálta csokorba szedni, hogy kik lehetnek azok a trénerek, akik szóba jöhetnek a spanyol edző utódjaként. Aligha meglepetés, hogy csupa külföldi szakvezető neve merült fel. Hogy kik is ők, kiderült cikkünkből.

Kádár Tamás konkrét csapatneveket ugyan nem akart említeni, de azt elmondta, hogy Angliából, Németországból és Spanyolországból is volt érdeklődés iránta a télen. Megállapodás azonban egyelőre nem született, így aztán a hátvéd a Dinamo Kijevben folytatja pályafutását. Emiatt azonban csöppet sem bosszús, mert úgy véli, az ukrán elitegyüttestől csak felfelé, valamelyik neves nyugat-európai klubhoz vezet majd az útja.

Munkatársaink ott voltak az Újpest szombati edzőmeccsén, amelyen két próbajátékos is igyekezett meggyőzni a szakmai stábot. Noha nem rukkoltak ki emlékezetes produkcióval, mégis elképzelhető, hogy a tavaszt a Megyeri úton tölthetik. Legalábbis Nebojsa Vignjevics vezetőedző a nigériai és a francia labdarúgót is el tudná képzelni a keretben. Érdekesség, hogy a Tábor utcában megrendezett tesztmérkőzésen megjelent a lilák tulajdonosa, Roderick Duchatelet is, aki a kispadról figyelte a történéseket.

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.06.13 23:02:31

Téli sportok KOVÁCS ERIKA

A női versenyzők tényleg jelezték, hogy nem tudnak tovább dolgozni a válogatott kínai vezetőedzőjével.

2018.06.10 11:15:47

Téli sportok CSINTA SAMU

A hat olimpiát megjáró sílövőt a legnagyobb sikerek elkerülték, mégsem beszél hiányérzetről.

2018.06.08 20:53:48

Téli sportok nemzetisport.hu

Tófalvi Éva az egyetlen romániai sportoló, aki hat téli olimpián indulhatott.

2018.04.28 12:00:58

Téli sportok KOVÁCS ERIKA, TUMBÁSZ HÉDI (fotó)

Ádó a rémálmáról, a zacskós levesről és a családi tetoválásról, Sanyi a veszekedésekről.

2018.04.03 23:51:17

Téli sportok BERTA MIHÁLY

ALAPVONAL. Aljona Savchenko pedig fellélegezhetett.

HIRDETÉS
HIRDETÉS