Curling Eb: a magyar férfi csapat a csehektől is kikapott

Vágólapra másolva!
2019.11.21. 07:11
A magyar férfi csapat 9:2-re kikapott Csehország együttesétől a svédországi Helsingborgban zajló curling Európa-bajnokság szerdai játéknapján.

A cseh szövetség honlapja szerint a B-divíziós, azaz második vonalbeli összecsapáson a csehek az ötödik endre megszerezték a 9:2-es előnyt, a hatodik endet követően pedig véget ért a találkozó.
A magyar csapat – amely korábban a bolgárokkal szemben 7:6-ra maradt alul – hét mérkőzését követően két győzelemmel és öt vereséggel áll.
A magyar csapat – amely korábban a bolgárokkal szemben 7:6-ra maradt alul – hét mérkőzését követően két győzelemmel és öt vereséggel áll.

A férfiaknál két nyolcas csoportban zajlanak a B-divíziós küzdelmek, az elsők rögtön a négy közé jutnak, míg a másodikok és harmadikok keresztbe játszanak az elődöntőbe kerülésért, majd a finalisták lépnek az A-divízióba.

A nőknél a tízcsapatos másodosztályból az első négy játszhat az elődöntőben, amelynek győztesei feljutnak az élvonalba. A magyar együttes – amely szerda délelőtt legyőzte az addig hibátlan olaszokat – hét találkozót követően öt győzelemmel és két vereséggel a második helyen áll, hármas holtversenyben az angolokkal és a törökökkel.

CURLING EB
B-DIVÍZIÓ
FÉRFIAK
Csehország–Magyarország 9:2

KORÁBBAN
Bulgária–Magyarország 7:6

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik