Miért imádja mindenki a 70-es években ragadt pizsamás norvégokat?

Vágólapra másolva!
2014.01.23. 15:56
null
A norvég curlingesek nem hazudtolták meg magukat, Szocsiban is vonzzák majd a tekinteteket (Fotó: facebook.com/NOCTP)
A norvég curlingválogatott tagjai mindig is híresek voltak rikító, nagyon mintás pizsamanadrágjaikról, amelyeket a nagy versenyeken használnak. Thomas Ulsrudék most sem hazudtolták meg magukat, vélhetően Szocsiban is vonzzák majd a tekinteteket.

A piros, fehér és kék színekben pompázó, leginkább pizsamanadrágra hasonlító uniformis egészen bizarr látvány a jégen.

A 70-es években ragadt norvég curlingesekre (Thomas Ulsrud, Torger Nergard, Christoffer Svae és Havard Vad Petersson) elég ránézni, már az is fejfását okoz. Lehet, hogy ez a taktika része, és így akarják megzavarni az ellenfeleket?

Az utcán is megy a söprögetés (Fotó: facebook.com/NOCTP)
Az utcán is megy a söprögetés (Fotó: facebook.com/NOCTP)

Egy biztos, a közönség imádja a fura ruhadarabokat, és az elképesztően laza srácokat, akik a munkaruhát természetesen az utcán is hordják. Nem is csoda, hogy a Facebookon a norvégok – és persze a zászlajuk színeiben tündöklő darabok – már több mint 500 ezer lájkot gyűjtöttek.

Tény, a név is zseniális, a közösségi oldalon egyszerűen a „The Norwegian Olympic Curling Team's Pants” néven fut a csapat (magyarul a norvég olimpiai curlingválogatott nadrágja).

A mintás öltöny reggelihez is tökéletes viselet (Fotó: facebook.com/NOCTP)
A mintás öltöny reggelihez is tökéletes viselet (Fotó: facebook.com/NOCTP)

Lehet, hogy nem az északiak válogatottja a legerősebb, de az biztos, hogy a jövő hónapban rendezendő téli olimpián a hazaiak után a norvégokat biztatják majd a legtöbben a jégen Szocsiban. Marketingből ötös!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik