Utazás Franciaországba az Eb-re négy gyerekkel...

Vágólapra másolva!
2016.06.17. 21:20
Hónapok óta halljuk, hogy felelőtlenek vagyunk és ekkora távolságra menni a porontyokkal nem igazán bölcs dolog, ráadásul ez a csapat nem érdemli meg...

Azt már tudjuk a fantasztikus, 2-0-s győzelmünk óta, hogy nem véletlenül döntött úgy cirka 30 ezer ember (ha nem több), hogy a helyszínről szeretné buzdítani Geráékat Franciaországban.

Kedves barátaimmal és családainkkal már azt is tudjuk, hogy mindez még úgy sem megoldhatatlan, ha egy családi kiruccanást rittyentünk a sorsdöntő Eb-meccsünk köré.

Ezeket a sorokat Saint-Cyr-Sur-Mer városkából faragom, miközben a gyerekek épp ötvenedszerre nézik a Transformerses mentőbotokat. Hullafáradtak vagyunk, mert tegnap este 9-től, egészen ma, délután fél egyig tartott az út. Mi apukák hős módjára toltuk végig a távot azért, hogy az út nagy részét a gyermekek átaludhassák. Bejött a terv.

Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy olyan látványorgiában lesz részünk, mint amilyenben volt...

Hogyan utaztunk, hogy fértünk el a Citroen Jumper Kombiban??? Tökéletesen. Nem mondom senkinek, hogy egy teljes éjszakát és 1500 kilométert egyben letudni egészséges, de a mi esetünkben a célért bármit hajlandóak voltunk bevállalni :)

Ízelítőül, íme néhány kép a túránkról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik