Tottenham - WBA

2367391 23673912367391 2367391
Vágólapra másolva!
2014.09.21. 09:09
A mai meccset nem kell túlragozni: csak a győzelem elfogadható. Valódi slamasztikában lévő ellenfél jön látogatóba, jelenleg tökutolsók a...

A mai meccset nem kell túlragozni: csak a győzelem elfogadható. Valódi slamasztikában lévő ellenfél jön látogatóba, jelenleg tökutolsók a tabellán, és négy fontos játékosuk is sérüléssel küszködik - bár annak örülhetnek, hogy potenciálisan mindannyian felépülhetnek a mai találkozóra. Két döntetlennel kezdtek - egy otthoni 2-2 a Sunderland ellen, illetve egy derekas 0-0 Southamptonban. Aztán jött egy ligakupás párharc a negyedosztályban a kiesés elől menekülő Oxford United-del szemben, amit tizenegyesekkel abszolváltak Mulumbuék. Az azóta eltelt két bajnokihoz hozzá sem tudtak szagolni - sima hármas Dél-Wales-ben, és 0-2 otthon az addig nyeretlen Everton ellen. Nincsenek tehát nagy formában, nagyon nehezen megy nekik a gólszerzés, aligha fergeteges a hangulat az edzéseken. Oké, oké, bármikor beüthet a ménkű, nyert már idén a Stoke az Etihadban, de most nem érzem a meglepetés szelét. A csütörtöki belgrádi kirándulás nem terhelhette le annyira a srácokat - egy első perces kapufán kívül szinte semmit nem mutattak -, meg aztán elég vastag a keretünk ahhoz, hogy ne kelljen túl sok Partizán ellen szereplő játékost kezdőbe raknunk.A mai meccset nem kell túlragozni: csak a győzelem elfogadható. Valódi slamasztikában lévő ellenfél jön látogatóba, jelenleg tökutolsók a tabellán, és négy fontos játékosuk is sérüléssel küszködik - bár annak örülhetnek, hogy potenciálisan mindannyian felépülhetnek a mai találkozóra. Két döntetlennel kezdtek - egy otthoni 2-2 a Sunderland ellen, illetve egy derekas 0-0 Southamptonban. Aztán jött egy ligakupás párharc a negyedosztályban a kiesés elől menekülő Oxford United-del szemben, amit tizenegyesekkel abszolváltak Mulumbuék. Az azóta eltelt két bajnokihoz hozzá sem tudtak szagolni - sima hármas Dél-Wales-ben, és 0-2 otthon az addig nyeretlen Everton ellen. Nincsenek tehát nagy formában, nagyon nehezen megy nekik a gólszerzés, aligha fergeteges a hangulat az edzéseken. Oké, oké, bármikor beüthet a ménkű, nyert már idén a Stoke az Etihadban, de most nem érzem a meglepetés szelét. A csütörtöki belgrádi kirándulás nem terhelhette le annyira a srácokat - egy első perces kapufán kívül szinte semmit nem mutattak -, meg aztán elég vastag a keretünk ahhoz, hogy ne kelljen túl sok Partizán ellen szereplő játékost kezdőbe raknunk.

CSAPATHÍREK

Walker mellett csak Townsend sérült - egy szerb medve combon puszilta, és csak röviddel a meccs előtt dől el, hogy pályára léphet-e. Várható kezdő:

Lloris

Dier - Kaboul/Fazio - Vertonghen - Rose

Capoue - Dembélé

Lamela - Eriksen - Chadli

Adebayor.

A védelem közepén lehet kavarás, de egyébként nem sok érvet látok, amellett, hogy megbontsuk a csapatot. A támadószekció jelenleg adott, és egész jól működik - a Sunderland ellen sem rajtuk múlt a győzelem, két gól általában elég a három ponthoz. A West Brom védelme a tabellán elfoglalt helyükhöz képest egészen jó, szóval nem lesz egyszerű feltörni a reteszt - de arra számítok, hogy az első beszenvedett gól után relatíve könnyeben jön még egy-kettő. 3-1 ide - Adebayor triplájával...

BELGRÁD

Jobb elfelejteni, hogy azt a meccset megrendezték. A játék csapnivaló volt, helyzet csak nyomokban adódott - de akkor is inkább a hazaiak előtt. A helyi szurkolók egy maroknyi csoportja pedig intézett egy méretesebb pénzbüntetést a Partizán vezetőinek. Az első alkalom volt, hogy örültem annak, hogy egy magyar tévécsatorna sem tűzte műsorára a meccset.

COME ON YOU SPUUUUUURRRRRRRSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik