Premier League elé V. - SPURS

2583175 25831752583175 2583175
Vágólapra másolva!
2015.08.07. 11:08
Címkék
A Premier League elé c. sorozatban megpróbáltam megjósolni a megjósolhatatlant, és leírtam szubjektív módon, hogy miként látom az előttünk...

A Premier League elé c. sorozatban megpróbáltam megjósolni a megjósolhatatlant, és leírtam szubjektív módon, hogy miként látom az előttünk álló angol futballszezont.

Az öt részes széria első négy részében megnéztem a 19, számunkra kevésbé fontos csapat nyári átalakulásait. Az ötödik, egyben utolsó részben természetesen a legizgalmasabb témával, kedvenc csapatunkkal foglalkozom.

IGAZOLÁSOK

KIERAN TRIPPIER - A Burnley csapatával tavaly már PL tapasztalatot szerzett a 24 éves jobbhátvéd. Az egész bajnokságot tekintve ő hajtotta végre a legtöbb sikeres beadást, szám szerint 92-t. Nem olyan gyors mint Walker, de az ő sebességére sem panaszkodhatunk. A hétközi Milan elleni meccs legjobbjának választották.

KEVIN WIMMER - Róla kevesen hallottunk mielőtt szerződtette a klub. Az osztrák belső védő tavaly alapembere volt a Köln együttesének, mindössze 22 évesen. Az előszezonban kifejezetten pozitív képet festett le magáról a középhátvéd, sok jó közbelépése volt, hosszú indításai pontosak voltak, ráadásul az alkata is illik az angol futballba.

TOBY ALDERWEIRELD - A tavalyi szezont a Sotonnál töltötte, azonban az Atletico Madriddal kellett megegyezni a leigazolásáról. Tudjuk róla, hogy a védelem szélén, sőt a középpályán is bevethető, gyors, jól bánik a labdával, hasonló típusú játékos mint SuperJan. Nagyon sokat várunk az Alderweireld-Vertonghen párostól, amely holnap már élesben bizonyíthat a MU ellen.

DELE ALLI - A 19 éves középpályást már a télen megszereztük, ám a tavaszt még az MK Donsnál töltötte, megnyerték a harmadosztályt, Alli pedig a szezon legjobbja lett. Piszok fiatal, a felkészülési meccsek alatt a csapat egyik legjobbja volt. Amit én szeretek benne, hogy előre játszik, jól mozgatja a csapatot. Jó lenne ha a United ellen is bevetné őt a mester...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik