Parkőrnézőben

2367391 23673912367391 2367391
Vágólapra másolva!
2015.03.07. 15:03
Amikor Tony Fernandes és Redknapp közös megegyezéssel búcsút vettek egymástól nem gondoltam volna, hogy egyszervolt rőt mesterünket egy másik...

Amikor Tony Fernandes és Redknapp közös megegyezéssel búcsút vettek egymástól nem gondoltam volna, hogy egyszervolt rőt mesterünket egy másik ex-Tottenham-edző váltja majd a kispadon - ráadásul olyasvalaki, akit nem Tim Sherwoodnak hívnak. Pedig ez történt: a Loftus Road jelenlegi kapitánya az a Chris Ramsey, aki 2004 és 2014 között a Spurs-t segítette a szakmai munkájával. Leginkább az utánpótlásnál dolgozott, Sherwood alatt lépett szintet a felnőtt csapathoz. Remélem benntartja majd a Rangers-t - minél több londoni csapat van a PL-ben, annál kevesebbet kell utaznia a csapatnak. Nagyon jól indult neki a nyugat-londoni élet ugyanis Redknapp tökéletes, 0 pontos idegenbeli bajnoki statisztikáját azonnal sikerült megtörnie egy sunderlandi győzelemmel. Azóta viszont árokba fordult a szekér, ugyanis az utóbbi hét PL-meccsükből hatot elvesztettek, és az eddigi relatíve lenyűgöző hazai formájuk is hanyatlani látszik. Mindemellett még mindig nagyon nehéz megverni őket a Loftus Road-on - szerdán az Arse-nak is csak neccesen sikerült. Ne vezessen tehát senkit félre az augusztusi hazai meccsünk emléke - akkor ugye az energetikus Adebayor, a nagyon ígéretes formában játszó Lamela és az előbbiekkel ellentétben azóta is emberesen hasító Chadli vezérletével eléggé simán vertük őket 4-0-ra. Legutóbb tizenöt éve győztünk náluk a bajnokságban, de a legutóbbi gólunkért is tizenhárom évet kell utaznunk a múltba.Amikor Tony Fernandes és Redknapp közös megegyezéssel búcsút vettek egymástól nem gondoltam volna, hogy egyszervolt rőt mesterünket egy másik ex-Tottenham-edző váltja majd a kispadon - ráadásul olyasvalaki, akit nem Tim Sherwoodnak hívnak. Pedig ez történt: a Loftus Road jelenlegi kapitánya az a Chris Ramsey, aki 2004 és 2014 között a Spurs-t segítette a szakmai munkájával. Leginkább az utánpótlásnál dolgozott, Sherwood alatt lépett szintet a felnőtt csapathoz. Remélem benntartja majd a Rangers-t - minél több londoni csapat van a PL-ben, annál kevesebbet kell utaznia a csapatnak. Nagyon jól indult neki a nyugat-londoni élet ugyanis Redknapp tökéletes, 0 pontos idegenbeli bajnoki statisztikáját azonnal sikerült megtörnie egy sunderlandi győzelemmel. Azóta viszont árokba fordult a szekér, ugyanis az utóbbi hét PL-meccsükből hatot elvesztettek, és az eddigi relatíve lenyűgöző hazai formájuk is hanyatlani látszik. Mindemellett még mindig nagyon nehéz megverni őket a Loftus Road-on - szerdán az Arse-nak is csak neccesen sikerült. Ne vezessen tehát senkit félre az augusztusi hazai meccsünk emléke - akkor ugye az energetikus Adebayor, a nagyon ígéretes formában játszó Lamela és az előbbiekkel ellentétben azóta is emberesen hasító Chadli vezérletével eléggé simán vertük őket 4-0-ra. Legutóbb tizenöt éve győztünk náluk a bajnokságban, de a legutóbbi gólunkért is tizenhárom évet kell utaznunk a múltba.

CSAPATHÍREK

Sérültünk még mindig nincs, de mivel Pochettino ugyanazt a tizenegyet küldte ki a Swansea elleni bajnokira, amelyik a Wembley-ben is kezdett, gyanítom, hogy most lesznek változások. Biztosra azért nem venném.

Lloris

Walker - Fazio - Vertonghen - Rose

Bentaleb/Stambouli - Dembélé/Paulinho

Lamela - Eriksen - Chadli/Dembélé

Kane.

A Rangers az életéért küzd, mi pedig azért, hogy maradjon még tétje a szezon hátra lévő részének. Ebben a tekintetben nekünk lehet fontosabb a meccs, hiszen a QPR még nincs abban a veszélyben, hogy totál leszakadjon a riválisaitól - mi azonban egy vereséggel nagyon messzire kerülhetünk az álmainktól. Különös tekintettel arra, hogy jövő héten az Old Traffordon fogunk vendégeskedni. Ramsey nem számíthat az eltiltott Joey Bartonra, míg Onuoha, Isla és Furlong pályára lépése kisebb sérülések miatt kérdéses. Taarabt, Fer, Dunne és Faurlin hosszabb távra kidőltek.

SWANSEA

Gomis jól van - többször előfordult már vele, hogy elájult edzésen vagy meccs közben, szerencsére nem súlyos a dolog, de azért rendesen ráhozza a frászt az emberre.

Kifejezetten jól fociztunk a wales-iek ellen - rég volt ennyire lendületes és kiegyensúlyozott a játékunk. Ötletes támadások, kreatív megoldások, bátor lövőkedv - minden megvolt, amitől szórakoztató lehet egy csapat. (Érdemes megnézni az összefoglalót a Klub honlapján - ingyenes regisztráció szükséges hozzá.) Nem tudom, hogy ezt mennyire volt annak köszönhető, hogy a wales-iek rossz napot fogtak ki, de szeretném hinni, hogy azért elsősorban a mi fiainkon múlt. Ilyenkor (is) szoktunk idegesítő módon pontokat veszteni - és most is egy utolsó perces Lloris-bravúr kellett ahhoz, hogy a sok kihagyott helyzetünk ne bosszulja meg magát. Hugo egyébként vastagon benne volt a Hattyúk első góljában (eleve úgy tűnt, hogy meg volt győződve arról, hogy Siggy szabija elkerüli a kaput, aztán pedig az alapvonalról szedett be egy kötényt), szóval neki is jót tett ez a meccsnyerő védés. Kifejezetten szép gólokat szereztünk.

Egy győzelemmel megelőznénk a Southamptont és előre lépnénk a hatodik helyre. Egy pontra megközelítenénk a Liverpoolt és három pontra kerülnénk a negyedik helyet elfoglaló ManU-tól - de a dobogós Arse-hoz képest is négy ponton belülre kerülnénk. Óriásit nyerhetünk tehát, ha ma begyűjtjük a három pontot - pontvesztés esetén azonban nagyon szomorú kép tárulna elénk. Hivatalosan is elkezdenénk leszakadni a BL-helyekre ácsingózó brigádtól. Lehet, hogy így is úgy is ez lesz majd a vége, de korai lenne még március elején erre a sorsra jutni.

COME ON YOU SPUUUUUURRRRRRSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik