Nyakunkon az előszezon!

2367391 23673912367391 2367391
Vágólapra másolva!
2014.07.19. 16:07
Nem született szezonértékelő cikk, és úgy összességében is egyedül Egon bá tartotta a frontot és a lelket a Spurs-tudatú emberekben a Sherwood...

Nem született szezonértékelő cikk, és úgy összességében is egyedül Egon bá tartotta a frontot és a lelket a Spurs-tudatú emberekben a Sherwood utáni idők vihar tépte pusztaságában. (Ezúton is köszönet a Pochettino-posztért!) De most, hogy arany- és néhány esetben sajnos bizsulábú fiaink újra nyilvános kegyetlenkedésbe kezdenek a labdák körében, a Spurs-blogot is illene már végre bekurblizni. Szezonértékelés gyanánt legyen elég annyi, hogy mindent figyelembe véve inkább volt szar, mint sem. És inkább volt nagyon szar, mint halványszar. Lehetett volna szarabb is, de ahhoz még annál is több energiát kellett volna mozgósítani, mint amennyire Kamerun volt hajlandó a minél teljesebb világbajnoki leégés érdekében. Mindegy, legalább az EL-ben ott leszünk - persze ennek nem mindenki tud örülni. Az igazolások Eriksen kivételével nem ültek, szegény Lamela még a padon sem nagyon. Egyébként az argentint egyáltalán nem temetném még - ha valaki, akkor egy egykori argentin válogatott focistából lett edző hozhatja ki belőle a legjobbat.Nem született szezonértékelő cikk, és úgy összességében is egyedül Egon bá tartotta a frontot és a lelket a Spurs-tudatú emberekben a Sherwood utáni idők vihar tépte pusztaságában. (Ezúton is köszönet a Pochettino-posztért!) De most, hogy arany- és néhány esetben sajnos bizsulábú fiaink újra nyilvános kegyetlenkedésbe kezdenek a labdák körében, a Spurs-blogot is illene már végre bekurblizni. Szezonértékelés gyanánt legyen elég annyi, hogy mindent figyelembe véve inkább volt szar, mint sem. És inkább volt nagyon szar, mint halványszar. Lehetett volna szarabb is, de ahhoz még annál is több energiát kellett volna mozgósítani, mint amennyire Kamerun volt hajlandó a minél teljesebb világbajnoki leégés érdekében. Mindegy, legalább az EL-ben ott leszünk - persze ennek nem mindenki tud örülni. Az igazolások Eriksen kivételével nem ültek, szegény Lamela még a padon sem nagyon. Egyébként az argentint egyáltalán nem temetném még - ha valaki, akkor egy egykori argentin válogatott focistából lett edző hozhatja ki belőle a legjobbat.

Noszóval. Új játékosunk eddig nincs, hárman viszont feliratkoztak az ex-Spurs levlistára: Livermore-t nyolc milláért adtuk el a Hullnak, Gomes-t egy tál puliszkáért cseréltük el a Watforddal, a kemény tíz percet tétmeccsen is focizó Cameron Lancastert pedig szabadon igazolhatóvá tettük. Livermore a Hull rekordigazolása lett - Huddlestone-tól vette át a stafétát. Kifejezetten olyan üzletnek tűnik, amelyik mindhárom résztvevő számára pozitív kicsengéssel bír. Gomes-nek is sok sikert kívánok, része lett a Spurs-folklórnak, bár kétlem, hogy a Championshipet neki találták volna ki.

Nincs még tehát igazolásunk - van viszont nyolc millánk a számlán, amihez még hozzájön a tavalyi majd' tízmillás játékospiaci profit. Addig azonban nemigen várnék új arcokat, amíg pár ember talpára fel nem kötjük az útilaput. Sok játékosunk van, még többet aligha bírna el a csapat és az öltöző.

Szóval új érkező nincs, de így is verem a seggemet a földhöz örömömben, hiszen Lloris öt éves szerződést írt alá a Klubbal. Ettől még persze lehet, hogy eladjuk jövőre, de az mindenesetre biztosnak tűnik, hogy idén még marad - mint ahogy az is, hogy jövőre tizenöt millás ajánlat alatt szóba sem állunk senkivel.

MECCSLESZ!!!!

Seattle Sounders vs Tottenham Hotspur! Bizonyám, az MLS egyik, ha nem a legjobb csapatánál kezdjük az előszezont, ami - bármennyire is próbálnám ezt kommunikálni - egyáltalán nem hoz lázba... Persze a barátságos marketingmeccseknek nem is ez a célja. (Arra kérdésre, hogy mi is a célja várom a javaslatokat.) A Seattle játékoskeretében dominál a PL-nosztalgia - a kapusuk az a Hahnemann, aki fénykorában egy meccsen hat gólt is be tudott szedni a Lane-en a Reading alkalmazottjaként, a védelem oszlopos tagja az egykor Liverpool-szurkolók idegsejtjei között garázdálkodó Djimi Traoré, a csatársorban pedig Dempsey mellett Obafemi Martins is feltűnik. Rutin tehát lesz bőven, és lehet, hogy oda is akarják majd tenni magukat, amolyan Rocky VII stílusban. Ja, és Adebayor nem tudott elutazni a csapattal, mivel még mindig nem tanulta meg, hogy VAPE nélkül nem szabad Togóba utazni, és így sikeresen összeszedett egy szerencsére úgy tűnik enyhe lefolyású maláriát.

A meccs közép-európai idő szerint 22:00-kor kezdődik majd, ha esetleg valaki van olyan elvetemült, hogy meg akarná nézni, akkor itt lehet majd streameket böngészni hozzá.

GÖNCÖK

Majd elfelejtettem! Megint vannak új mezek. A szponzor az AIA - sajnos a hazai szerelésen megint tűzpirossal szedték a logó betűit. Nem tragikusak, de most sem fogok rendelni. Amúgy meg ha kétségetek támadt volna afelől, hogy Adebayor tényleg váltólázban szenved:

COME ON YOU SPURS!!!!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik