Ünnepi hajtás No.1 - Norwich otthon

2583175 25831752583175 2583175
Vágólapra másolva!
2015.12.26. 12:12
Mindenek előtt kellemes ünnepeket szeretnék kívánni a blog összes olvasójának! Remélem mindenkinek meghitten, családi környezetben telik ez...

Mindenek előtt kellemes ünnepeket szeretnék kívánni a blog összes olvasójának! Remélem mindenkinek meghitten, családi környezetben telik ez a pár nap!

Múlt héten mondhatni helyreállt a világ rendje. A ma szülinapos Lloris pazar védésekkel tartotta a zsebében a Soton támadóit, Kane bolondot csinált a védőkből, Alli ismét betalált. Magabiztos győzelem volt, reméljük ma sem adjuk alább.

NORWICH CITY

Jó szolgálatot tett nekünk Alex Neil együttese a múlt héten. A gyengélkedő Manchester United-et verték idegenben, ezzel biztosítva nekünk a karácsonyi negyedik helyet. Minden szempontból meglepő volt a Kanárik sikere, hiszen ez volt az első idegenbeli sikerük a szezonban. Ettől függetlenül a Pool, az arsenal, és az Everton ellen is jók voltak egy ikszre, nem becsülhetjük le őket.

Keretüket tekintve az egyik, ha nem a leggyengébb csapat a Norwich. Legveszélyesebb játékosuk talán az angol utánpótlás válogatott Nathan Redmond, aki ezidáig 4 gólt szerzett a bajnokságban. Hátul alapember a nálunk három évet töltő Sébastien Bassong. Mindössze egy sérültjük van, a szélső Jarvis, a hátvéd Wisdom játéka pedig kérdéses.

Várható kezdőcsapat

Rudd - Martin, Bennett, Bassong, Olsson - O'Neil, Tettey - Redmond, Hoolahan, Brady - Jerome

FOLYTASSUK, AHOL ABBAHAGYTUK!

Közvetlen riválisaink nehéz feladat elé néznek a mai napon. A MU az otthon erős Stoke együtteséhez látogat, a Watford a Chelsea-hez utazik (itt most a Watford a rivális :D ) , és a Palace is idegenben játszik a Bournemouth ellen. Nehéz napok elé nézünk, így ma nagyon jó lenne győzelemmel hangolni a két kőkeménynek ígérkező idegenbeli meccs előtt (Watford, Everton).

Böngésztem egy kicsit a játékosok statjait, kíváncsi voltam a számok hazudnak-e vagy sem. Elképesztő, Alderweireld eddig egyetlen egy sárga lapot sem kapott a bajnokságban! Viszont Vertonghen és Walker 4-4 figyelmeztetést gyűjtött be, így lassan érik egy kezdés Trippiernek és Wimmernek. A csapat legeredményesebb játékosa nem meglepő módon Kane, aki 17 meccsen 9 alkalommal zörgette meg az ellenfél hálóját. A házi góllövőlista második helyén Alli áll négy góllal, utána Dier hárommal.

Továbbra sem bevethető Clinton N'Jie és Alex Pritchard. A saját nevelésű Ryan Mason felépült, leülhet a kispadra. A múlt heti kezdőhöz képest maximum egy változást tudok elképzelni - ha Rose egészséges, visszakerülhet a baloldalra.

Lloris

Walker Alderweireld Vertonghen Rose

Dier Dembélé

Lamela Alli Eriksen

Kane

Jó érzés, hogy vannak a cserék között is olyan játékosok, akik tudnak színt vinni a játékunkba, én legalábbis Chadli és Son személyében látom ezt, bár egyikük sincs olyan hű de jó formában.

Biztosan nagy lökést kapott a Norwich, de még egyszer nem követhetjük el azt a hibát, amit a Castle ellen. Nyerni kell nincs mese, hogy tapadjunk a dobogóra, és ott hagyjuk a riválisokat. Sem itthoni, sem brit TV nem adja a meccsünket, de streamek lesznek.

COOOOOOOOOYS!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik