Modric: Vele, vagy nélküle?

2404186 24041862404186 2404186
Vágólapra másolva!
2011.07.11. 00:07
JUDAS 2.0   Nézzük meg a kérdést minden oldalról de a fő, hogy a klub szempontjából mi a legjobb!   A JÁTÉKOS SZEMSZÖGE - Mindenki a pénzből...

JUDAS 2.0

Nézzük meg a kérdést minden oldalról de a fő, hogy a klub szempontjából mi a legjobb!

A JÁTÉKOS SZEMSZÖGE

- Mindenki a pénzből él, de a véleményem szerint a játékosok már most is irreális összegeket keresnek és felborult az értékrendjük. Luka több pénzt szeretne, amit folyamatosan megkapott nálunk egy ésszerű határig. A nagyobb pénzt megkaphatja máshol!

- Nagyobb klubban akar játszani! Ez eléggé szubjektív kérdés. A Chelsea nem feltétlenül nagyobb klub a sporttörténelem alapján, de jelenleg többet tud fizetni, játszik a BL-ben és az utóbbi években stabil dobogós.

- Állítólag tavaly Levy megígérte neki, hogy eladjuk, ha egy nagyobb klub jelentkezik érte! Bocs Luka! A szó elszáll az írás megmarad! Messziről jött ember azt mond amit akar...

A KLUB SZEMSZÖGE

- Adott az utóbbi 20 év legtöbbre hívatott kerete, amit több év munkájával sikerült összerakni, ennek alapköve Modric.

- A klub minden kulcsjátékosára hosszú távon számít! Modric egy éve írt alá 6 éves szerződést (amiben nem szerepelt kivásárlási ár - pancser az ügynököd...) amiben elkötelezte magát a Spurshöz! Miért nem 2 vagy 3 éveset írt alá, ha nagyobb klubba akart menni???

- Erőszakkal az első csapatban tartani a legrosszabb megoldás, mert kegyetlenül alááshatja az egész munkát nap, mint nap! CSAK EZT NE!!!

ALTERNATÍVÁK:

- Eladni elsősorban nem riválisnak vissza a kontinensre! 3 éve amikor vettük még nem volt közismert a neve, ma már Európa szerte elismert játékos, így szerintem legalább a vételi árának a dupláját éri, azaz 33 millió fontot! Ezzel a klub anyagilag jól jár.

- Visszarakni a tartalékba és teljesen elszeparálni az első kerettől!!! Ezzel a klub jelezné a többi játékos felé, hogy itt hisztivel nem lehet eredményt elérni!

- Újabb beszélgetés, melyet egy új szerződéssel le lehetne zárni. Közel 100.000 Font/hét fizetéssel és 2012 nyarától érvényes kivásárlási árral.

A SZURKOLÓ SZEMSZÖGE

Persze mi elvakultak vagyunk a saját klubunkkal kapcsolatban és utópisztikus lojalitást várnunk egy horvát játékostól, amikor a saját nevelésünk is hátba szúrt minket közel 10 évvel ezelőtt...

Ha az eszemre hallgatok, akkor nagy pénzért eladnám, ha a szívemre, akkor irány a tarcsi! Az általam felvázolt harmadik verzió az új szerződés esetében is vegyesen fogják fogadni az első meccsen a Lanen, de Luka amit megfőztél, azt edd is meg!!!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik