Menekülés a győzelembe! Spurs-Man.City

Vágólapra másolva!
2013.04.20. 23:04
  Nem kérdéses, hogy nyerni kell! Másra nem is tudok gondolni.             Alapvetően szeretek objektív lenni, de most kivételt teszek!...

Nem kérdéses, hogy nyerni kell!Nem kérdéses, hogy nyerni kell!

Másra nem is tudok gondolni.

Alapvetően szeretek objektív lenni, de most kivételt teszek! Sok érvet fel lehet hozni bármelyik csapat pontszerzése mellett, de én most csak a saját három pontunkra koncentrálok, ahogy remélhetőleg a srácok is!!!

CSAPATHÍREK

A pozitív megközelítés jegyében vannak jó hírek. Defoe, Bale és Lennon is végzett már a héten teljes értékű munkát, ki többet, ki kevesebbet. Ez főleg Bale tekintetében számít kisebb csodának. A Basel meccs utolsó perceiben történt sérülését elnézve nem sok pénzt tettem volna fel arra, hogy ebben a szezonban még pályára lép és a gyors felépülése is tekinthető isteni jelnek. A hiányzóink (Sandro, Kaboul, Gallas) szinte annyira állandóak, hogy már nem is keresi senki őket a keretben. Jó Gallas nem az, de ő akinek hiányzik jelentkezzen.

Előreláthatóan AVB a legerősebb összeállításban küldi a csapatot pályára:

Világklasszis cerberusunk Lloris adott. Kyle élete egyik legjobb meccsét fogja játszani, megállíthatatlanul fog robotolni a jobb oldalon. Dawson komoly rutinja kincset fog érni és Super Jan a City ellen is bizonyítja, hogy a PL legjobb igazolása volt idén. BAE stílusosan fogja ünnepelni 200. meccsét a Spursben. Parker igazi vezére lesz a csapatnak a középpályán és Mousa ismét úgy fog teljesíteni, hogy Modric nevét a csapat almanachjában mindenhol helyettesítik az övével. Siggy úgy rúgja majd jobbal a bőrt állítottból, hogy nem csak a livepooli lányok sírnak majd a hiánya miatt. Dempsey-ről tudjuk, hogy Manchester specialista idén és a Basel ellen is úgy lőtt két gólt, hogy közben láthatatlan volt. Az isteni Gareth Bale (a rend kedvéért: aki nem világklasszis) látványától is összecsinálják majd magukat a City védői. Ade pedig kőkemény bosszút áll azért, amiért nem bíztak meg benne. Defoe gólvágó istenség egy életre bejátssza magát a nemzeti 11-be, Azza csomót köt az ellen lábára és hétfőn élesítheti ollóit Tommy fiú fodrásza is!!!

További jó jel az is, hogy előreláthatólag az olajosok két legjobb játékosa (Aguero és Silva) is pihenni fog. A bajnokságban már nem hatja őket semmi, így belefér a veresség.

TÖRTÉNELEM

Átlagban minden második hazai meccset mi nyerünk (68 meccs 34 győzelem) és utoljára ők nyertek, így mi jövünk! A PL-ben 16 egymás elleni találkozóból csupán 2 győzelme van a Citynek a WHL-en. Három alkalommal is 4 góllal nyertük ellenük (1934 és 1958: 5:1 és 1912: 4:0).

Egy kis néznivaló! 2009. december 17.-én így buktattuk meg Mark Hughes-t. Kranjcar második gólja igazi unikum (sajnos beillesztőkódja nincs, így csak linkelni tudok):

http://msn.foxsports.com/topics/m/video/27955857/pl-highlights-tottenham-man-city.htm

És az egyik legszebb emlék az FA kupa 100. döntője:


MI LESZ?

Természetesen a győzelem bármelyik formáját elfogadjuk! Nem vagyunk válogatósak ;)

COME ON YOU SPUUUUUUUUUURS!!!

U.i.: Ha nem így történik, azért nem vállalok felelősséget :)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik