Macskafogó

2583175 25831752583175 2583175
Vágólapra másolva!
2015.09.13. 09:09
Kiesési rangadót rendeznek ma a Premier League-ben - persze 4 forduló után még hülyeség ilyenről beszélni, de tény, hogy egy mai vereség az...

Kiesési rangadót rendeznek ma a Premier League-ben - persze 4 forduló után még hülyeség ilyenről beszélni, de tény, hogy egy mai vereség az utolsó három hely valamelyikére sodorná a Csapatot. Mondjuk miért kapnánk ki?..

Úgy gondolom jót tett most az egy hetes szünet a játékosoknak, hiszen sokan játékban maradtak, sőt jó teljesítményt nyújtottak nemzeti tizenegyükben. Az angol U21-eseknél kezdő volt Eric Dier és Dele Alli, és egy idegenbeli győzelemnek örülhettek Norvégiával szemben. Az A-válogatottban Harry Kane-ről szólhatott volna minden, ha Rooney nem dönti meg a válogatottsági gólrekordot. Ifjú támadónk San Marino ellen egy átemelős gólt szerzett, majd Svájc ellen ballal lőtte ki a rövid alsót. Négy meccsen három gól a mérlege. Máris veszélyben a frissen beállított gólrekord?...

Heung-Min Son Laosz ellen rúgott egy hármast, Vertonghen és Alderweireld végigjátszotta mindkét EB-selejtezőt. Sajna Chadli csak dísznek utazott el a válogatott meccsekre, Dembélé pedig sérülése miatt nem jutott játéklehetőséghez. A walesi Ben Davies mindkét meccset végigjátszotta. Lloris barátságos meccseken védett.

SUNDERLAND

Mai ellenfelünk úgy áll kiesőhelyen, hogy a Leicester és a Swansea volt a két legkomolyabb ellenfele, a Rókák ellen kezdték a szezont az első fordulóban. Azon a meccsen idegenben kaptak ki 4-2 arányban, majd a Norwich ellen otthon 1-3, a Swansea ellen 1-1 hazai pályán, és a Villa ellen 2-2 idegenben. Nincsenek nagy formában ez nyilvánvaló, és nagyon kell nekik már egy győzelem...Pechük van mert nekünk is.

Tavaly tavasszal vette át az északiakat Dick Advocaat, és egy szép hajrával végül kiharcolták a bennmaradást. Idén a holland mesterrel szemben való elvárás, hogy a kiesőzóna szagát se érezzék meg a klubnál, tekintve, hogy a vezetőség szép pénzeket fizetett neves futballistákért. Az átigazolási időszak utolsó napján megszerezték Ola Toivonent és Fabio Borinit, DeAndre Yedlint pedig kölcsönvették (ő biztos nem játszik ma). A védelem közepére a mindenki által jól ismert Younés Kaboult igazolták, a középpályára a francia Yann M'Vila érkezett, a támadósorba pedig a holland válogatott Jeremain Lens.

A várható kezdőcsapat

Pantilimon - Jones, O'Shea, Kaboul, van Aanholt - M'Vila, Cattermole, Rodwell - Defoe, Borini, Lens

CSAPATHÍREK

Sajnos Eriksen játékára továbbra sem számíthat Pochettino, Dembélé pályára lépése viszont nincs kizárva. Az új fiúk közül Son ma könnyen a csapatban találhatja magát, míg N'Jie továbbra sincs megfelelő edzettségi állapotban.

Sok változtatást nem tudok elképzelni a kezdőben

Lloris

Walker Alderweireld Vertonghen Rose

Mason Dier

Son Lamela/Alli/Dembélé Chadli

Kane

Szerintem az az egyetlen kérdés a mai felállással kapcsolatban, hogy ki pótolja Eriksent. Ha nem lenne kockázatos Dembélé állapota akkor ő kezdene nyilvánvalóan, de így az eddig ígéretes formát mutató Alli, és a borzasztóan gyenge passzban lévő Lamela is szóba jöhet. Nagyon remélem hogy Mason nem játszik újra támadó középpályást, ez esetben Bentaleb kerülhet be Dier mellé szűrőbe. Erre szerintem senki nem vágyik...

Angol jelentések szerint ma Townsend újra a keretben lesz, sérülését követően.

Nincs mese, és több kifogás, ma a győzelmen kívül már tényleg semmi nem elfogadható. A Chelseatől kezdve a Palace-on át, a Liverpoolig sok csapat vereséget könyvelhetett el ebben a fordulóban, ideje felzárkózni!

Szűk egygólos győzelem : 2-1 ide, Kane és Son ill. Defoe

COOOOOOOOYS!!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik