Közép-európai idő szerint éjfélkor...

2367391 23673912367391 2367391
Vágólapra másolva!
2011.08.31. 18:08
...lezárul az átigazolási időszak. (Együtt: Istennek legyen hála!) A posztot folyamatosan frissíteni fogjuk, ahogy (reméljük) újabb igazolások...

...lezárul az átigazolási időszak. (Együtt: Istennek legyen hála!)...lezárul az átigazolási időszak. (Együtt: Istennek legyen hála!)

A posztot folyamatosan frissíteni fogjuk, ahogy (reméljük) újabb igazolások érkeznek és/vagy (reméljük) új távozókat jelentenek be. Kommentárokat, reakciókat mint mindig most is szívesen látjuk alább!

JÖNNEK:

Scott Parker megérkezett - a futball szakírók szavazatai alapján ő lett a PL legjobb játékosa tavaly. Fair-nek mondható 5 millió fontért érkezett a West Ham United-től. Nem mellékesen valódi Spurs-szurkolóról van szó! :)

MENNEK:

David Bentley kölcsönben a West Ham United-hez került egy évre. Talán még lehet jövője a Spurs-ben ha jól sikerül neki ez az év - de ha más nem, hát mindenképpen feljebb tornászhatja az árát.

Sebastien Bassong a Queens Park Rangers csapatához igazolt (link még nincs). Védőként is fontos gólokat szerzett a Tottenham színeiben (a Liverpool és a Young Boys ellen), az utóbbi időben egyáltalán nem kapott lehetőséget Redknapp-től. Sok sikert neki a QPR-ban!

Callum Tapping mától a Hearts játékosa. 18 éves középpályás, őszintén szólva alig rémlik valami a nevével kapcsolatban... sok vizet nem zavar se így, se úgy.

Peter Crouch a Stoke City-ben folytatja, a Fazekasok rekordigazolásaként átigazolási díja 10 millió font - ami akár 12 millióig is emelkedhet eredmények függésében. Ez már kicsit felkavaróbb, Crouch-nak rengeteget köszönhetünk - de a múlt idényben kevésbé volt a csapat hasznára. Neki is csak a legjobbakat kívánhatjuk (a Stoke taktikája alighanem ínyére lesz...:).

Wilson Palacios továbbra is Crouch csapattársa lesz - ő is a Potters-ben folytatja, 8 millió fontért váltunk meg tőle. Csodálatos bemutatkozó szezonja volt, mostanában kiesett a pixisből. Sandro már eleve előtte volt a ranglétrán és most már Parker is itt van. Sok sikert, Sgt. Wilson!

Alan Hutton 4 millió fontért az Aston Villa játékosa. Nyertünk vele egy Ligakupát, érdekessé tett jó pár meccset a hibáival, lőtt egy álomgólt a Bolton ellen, de főleg az jut eszünkbe róla mennyire idegesek voltunk ha védekeznie kellett...

Jermaine Jenas egy évig kölcsönben szintén az Aston Villát fogja erősíteni. Lehet hogy még viszontlátjuk Spurs-mezben, addig is sok sikert a Pool és az Arse ellen!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik