Ideiglenes búcsú Európától

2583175 25831752583175 2583175
Vágólapra másolva!
2015.12.10. 18:12
Címkék
A  Bajnokok Ligája után az Európa Liga csoportküzdelmei is véget érnek. Sok csoportban nem dőlt még el ki megy tovább a legjobb 32 közé, ez...

A Bajnokok Ligája után az Európa Liga csoportküzdelmei is véget érnek. Sok csoportban nem dőlt még el ki megy tovább a legjobb 32 közé, ez így van a mi négyesünkben is. Ám ez a harc már csak a Monaco és az Anderlecht között zajlik, mi biztosan továbbjutunk. Ám az nem mindegy, hogy hányadik helyen.

Tavaly másodikként kvalifikáltuk magunkat az egyenes kieséses szakaszba, meg is lett ennek az eredménye, hiszen egyből a Fiorentina együttesével kerültünk össze. Ma egy döntetlen is elég lenne a kvartett első helyének megszerzéséhez, ám biztosan nem lesz egyszerű feladatunk, hiszen a hercegségbeliek a továbbjutásért küzdenek. Sorsuk az Anderlecht-Qarabag meccs végkimenetelétől is nagyban függ - ha a belgák hozzák a kötelezőt, még a mi legyőzésünk is kevés lesz nekik a továbbjutáshoz.

Lamela első félidei góljára el Shaarawy válaszolt a hajrában az odavágón

VISSZATÉRŐK!

Hét hetes kihagyása után újra játszhat Nacer Chadli, sőt Pochettino elmondása szerint Bentaleb is felépült teljesen. Kérdés hány játékost, és kit pihentet az argentin mester ma. Én remélem Wimmernek például ad lehetőséget, az osztrákot még alig láttuk éles meccsen játszani. A védelem két szélére Trippier és Davies kerülhet a bajnokságban megszokott Walker-Rose páros helyett. A középpályán Dier helye állandó szerintem, mellette Bentaleb vagy Alli játszhat. Két középpályás nem játszik ma biztosan - Mason a bokája miatt kiesik, Dembélé pedig gyomorgondokkal küzd. Elől van variációs lehetőség, meglátjuk a mostanában kissé formán kívül játszó Eriksen, vagy Lamela kezd-e.

Lloris

Trippier Alderweireld Wimmer/Vertonghen Davies

Dier Bentaleb/Alli

Son/Lamela Eriksen Chadli/N'Jie

Kane

Meglátjuk, most kicsit bizonytalan vagyok a kezdőt illetően. Szívesen látnám újra Chadlit a pályán, de ha nem is kezdőként, csereként biztosan kap majd lehetőséget. Remélem tudunk egy jó meccset játszani, és megszerezni a csoportelsőséget.

COOOOOOOYS!


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik