Fejetlen seregek

2367294 23672942367294 2367294
Vágólapra másolva!
2013.04.06. 20:04
Mivel Woland testvérünk épp kiküldetésben van (úgy hallottam pár orvos lelkére alkuszik, akiknek magyarázatot kell majd kitalálni néhány csodaszámba...
Mivel Woland testvérünk épp kiküldetésben van (úgy hallottam pár orvos lelkére alkuszik, akiknek magyarázatot kell majd kitalálni néhány csodaszámba menő gyógyuláshoz), így ismét velem vagytok kénytelenek beérni.Mivel Woland testvérünk épp kiküldetésben van (úgy hallottam pár orvos lelkére alkuszik, akiknek magyarázatot kell majd kitalálni néhány csodaszámba menő gyógyuláshoz), így ismét velem vagytok kénytelenek beérni.
A meccset Wolandnak (és az orvosoknak) köszönhetően könnyedén hozzuk, elég ha AVB a következő felállással indít:
Ha mégsem ezzel a felállással találkoztok, akkor az anglikán egyház mégiscsak erősebb, mint amilyennek tűnik, vagy a pápa elhasználta az összes focira félretett csodakeretet a San Lorenzora. Ebben az esetben rekordgyanús hosszúságú sérültlistánk ellenére is bizakodva tekinthetünk a meccs elé, hisz egyrészt amint azt Anderton is megjegyezte, 5 éve nyertek utoljára itt, másrészt Fellaini és Pienaar még Rupert herceg tornyában sínylődik, a többi hozzájuk hasonló bűnöző közt (számomra rejtély, hogy egy börtöncélokat szolgáló torony miért is került Stolverkosok címerébe, csakúgy, mint hogy Pienaar mit csinált nálunk foci helyett, és miért) . Nem kis szerencsénkre Mirallas is szolidaritást vállal fiainkkal, ekképp verhetővé varázsolva a liverpooliakat. Őszről vannak is erről friss emlékeink, csak az az utolsó pár perc komoly mélypont volt a csapatnál. Viszont onnantól elkezdtünk másként játszani a félidő végi időszakokban, olyannyira, hogy az EL kieséses szakaszában már rosszul érezné magát a csapat, ha a második meccs 88.-ik percében továbbjutásra állna, így kerüli is az ilyesmit, szív- és elmeorvosaink örömére.
Woland kudarca esetén egy ilyesmi felállást látok valószínűnek, még akkor is ha nálunk szélen Holtby hasznossága Pienaar-éval vetekszik:
Spurs felállás kudarc esetén
Én szívesen kipróbálnék (nem, nem lett mágnestábla mániám, csak hosszú és unalmas értekezletek tapasztalata, hogy ha már értelmeset és érdekeset nem tudsz írni, akkor pár kép segíthet:) ) egy ilyen verziót is, ahol Dembélé időnként vált Holtbyval és Adéval, különben nem bírjuk el.
Spurs felállás nálam
Talán hiányozni fog hátrébb, de óriási terhelést jelentene az ellenfél védelmének azzal, hogy szinte lehetetlen szabályosan szerelni, még ha az angol bírók nem is veszik ezt észre. Holtby játéka eddig kudarc, ha nem lenne sérült még Carroll is (erre már nem is tudok mit írni), nálam nem lenne kezdő elvitathatlan lelkesedése és aktivitása ellenére sem. Nem mondanám, hogy nem elég a Spursbe, ez majd jövőre derülhet ki, de az eddigi szereplése nem túl fényes.

Ade feltámadása

Én igenis érzek olyat, hogy Bale hiánynak köszönhetően hely és lehetőség juthat Adénak, így a játéka jobban emlékeztethet majd a tavalyira. Ő egy igazán remek képességű támadó, és szerintem nem felejthetett el focizni. Nagy kérdés, hogy képes lehet-e arra, hogy győzelemre vezesse a csapatot. Dawson mindenesetre gólt fejelt a Wolandtól kölcsönkapott üveggömbben, de nem látszott tisztán melyik kapuba.

Azt írják, az EL áldozatai 2 hét múlva visszatérnek. Mivel épp a jövő heti meccsünk lesz elhalasztva, túl szépnek tűnik ahhoz, hogy igaz legyen. Lennon és Gallas esete nem tűnt súlyosnak, de Bale-é csúnyán nézett ki.
Végül egy dal arról, hogy más csapatok is kerültek már nehéz helyzetbe hiányzók miatt:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik