Dubaj-Wolverhampton átszállással: Wolves-Spurs

2367391 23673912367391 2367391
Vágólapra másolva!
2011.03.06. 13:03
Mint tudjátok a Blackpool elleni fiaskót követően a felnőtt keret a Perzsa-öböl felé vette az irányt, hogy grandiózus sejk-témájú olajfestmények...

Mint tudjátok a Blackpool elleni fiaskót követően a felnőtt keret a Perzsa-öböl felé vette az irányt, hogy grandiózus sejk-témájú olajfestmények árnyékában edzzenek/ejtőzzenek és a 40 fokos sivatagi melegben készüljenek a wolverhamptoni kánikulában esedékes soron következő bajnokinkra. Nos, hamarosan meglátjuk mennyire volt sikeres a felkészülés - legutóbb épp a Wolves vetemedett szezonközi arab vakációra, és ők egy egészen borzalmas sorozatba kezdtek hazaérkezésük után. Csak reménykedhetünk, hogy mi nem jutunk hasonló sorsra. Lehet, hogy az extra kényeztetés amivel a klub megajándékozta a játékosokat annak is szól, hogy a kurva Sky miatt egy nappal kevesebbet pihenhetünk majd mint a Milan a szerdai BL-meccs előtt. (A csatorna elvárásai okán kell vasárnap játszanunk...) Tovább után visszafogott beharangozó.Mint tudjátok a Blackpool elleni fiaskót követően a felnőtt keret a Perzsa-öböl felé vette az irányt, hogy grandiózus sejk-témájú olajfestmények árnyékában edzzenek/ejtőzzenek és a 40 fokos sivatagi melegben készüljenek a wolverhamptoni kánikulában esedékes soron következő bajnokinkra. Nos, hamarosan meglátjuk mennyire volt sikeres a felkészülés - legutóbb épp a Wolves vetemedett szezonközi arab vakációra, és ők egy egészen borzalmas sorozatba kezdtek hazaérkezésük után. Csak reménykedhetünk, hogy mi nem jutunk hasonló sorsra. Lehet, hogy az extra kényeztetés amivel a klub megajándékozta a játékosokat annak is szól, hogy a kurva Sky miatt egy nappal kevesebbet pihenhetünk majd mint a Milan a szerdai BL-meccs előtt. (A csatorna elvárásai okán kell vasárnap játszanunk...) Tovább után visszafogott beharangozó.

CSAPATHÍREK

Bale és vdV már épülgetnek felfelé, azonban a Wolves ellen még alighanem pihenteti őket a mester. Remélhetőleg szerdán már a kezdőben virítanak majd mindketten. Hudd, King és Woody is javulgatnak, de még egy kicsit várni kell az ő visszatérésükre is. Corluka pedig talán két-három hét múlva edzhet majd úgy mint kellene. Defoe meghúzódott az egyik dubaji átmozgatáson, elvileg játszhatna, mert nem súlyos a dolog, de remélhetőleg Harry kapva kap az alkalmon, hogy végre padoztassa.

Gomes - Hutton, Gallas, Dawson, BAE - Lennon, Palacios, Modric, Kranjcar - Crouch, Pav - ez lenne a kezdő, ha az én agyam pangana Redknapp koponyájában. Sanszos, hogy Bassong, Pienaar és Defoe szerepet kap majd, az is könnyen előfordulhat, hogy kezdőként.

Nehéz meccs lesz nagyon. A Farkasok jobb formában vannak mint a szezon kezdete óta bármikor - bár egyik újdonsült meghatározó játékosuk, O'Hara értelemszerűen nem léphet pályára ellenünk. Tavaly elvertek bennünket a Molineux-ban (na meg a Lane-en is, most, hogy belegondolok), szóval már csak ezért is remélhetjük, hogy nem veszi félvállról a csapat ezt az utazást. Baj (Bale és vdV távollétén túl) abból adódhat, hogy esetleg a játékosok tudatában óhatatlanul is ott lesz a szerdai meccs - lehet, hogy páran nem fognak annyira agilisan belemenni az 50-50 szituációkba, mint egyébként, és ez sorsdöntő lehet. De ne fessem az ördögöt a falra, ugye?

Nagyon fontos lenne begyűjteni a három pontot - a Citeh egy gusztustalanul mákos góllal valahogy legyűrte otthon a Wigant, így lépéskényszerbe kerültünk. A hétfőn rendezendő Blackpool-Chelsea sem kecsegtet meglepetéssel. Az őszi meccsen sokáig vezettek a Farkasok a Lane-en, aztán egy vdV-tizenegyes, egy Pavlju-lesipuska és egy Hutton-mandíner útján megfordítottuk a meccset az utolsó tizenöt percben. Most is a végsőkig idegtépő kilencvenegynéhány percet várok - hogy aztán Pavlju elvtárs a derült égből eldöntse a három pont sorsát, mondjuk 1-0 vagy 2-1 ide.

Rövidre fogom zárni ezt a beharangozót - egyrészt a dubaji ruccanás miatt nem nagyon történt semmi a csapat háza táján, másrészt ideges vagyok mert egy percet sem fogok látni a meccsből (éppen egy távolsági buszon fogok zötykölődni). Szóval a kedves olvasókat szeretném megkérni, hogy bőséges kommentáradattal kompenzálják a poszt sajnálatosan gyér színvonalát és terjedelmét.

SZOMORÚ APROPÓ

A február 26-án fiatalon, ám hosszú betegség után elhunyt Dean Richards, aki csapatunkat és a Wolves-t is szolgálta sajnálatosan rövidre vágott karrierje alatt. Annak idején rekordközeli összegért hozta Glenn Hoddle a Spurs-höz az ígéretes hátvédet, de sorozatos sérülései és végül fatálisnak bizonyuló betegsége miatt csak 73 bajnokin léphetett pályára liliomfehér mezben. A mai mérkőzés egyben tisztelgés is lesz Richards emléke előtt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik