Benfica - Tottenham

2367391 23673912367391 2367391
Vágólapra másolva!
2014.03.20. 18:03
King_Aranarth már kihúzott egyszer a csávából - ha ő nincs, akkor kommentfogó sem került volna ki a NLD elé. Az utóbbi hetekben eléggé futballtalan...

King_Aranarth már kihúzott egyszer a csávából - ha ő nincs, akkor kommentfogó sem került volna ki a NLD elé. Az utóbbi hetekben eléggé futballtalan az életem (kábé, mint a focistáinknak... hahaha), így az a szégyen is megesett velem, hogy nem láttam a derby-t. Egyébként évek óta az első meccs volt, ami előtt 100%-ig biztos voltam a vereségben. Hogy miért? Mert ez tehette fel az igazi szarmasnit az idei szezonunknak nevezett kakitorta tetejére. No meg azért is, mert totál szétesett a gárda. Ehhez képest még a beszámolók alapján nem is voltunk annyira reménytelenek - persze ez aztán vigasztalja azt, akinek két anyja van. A srácok Sherwooddal karöltve elérték, hogy abszolút semmi pozitívumunk ne legyen az idényünkben. A bajnokságban elúsztak a reményeink, a két hazai kupából üstökösként zúgtunk ki Tim keze alatt, az EL-ben pedig elég nagy részben Vertonghen alakításának köszönhettük, hogy elkerültük az azonnali búcsút. Persze sokat nem kellett várni az európai kalandunk végére, hiszen a kritikán aluli teljesítménnyel járó hazai meccsen összeszedett hátrány - és főként a három bekapott gól semmi jót nem vetít előre.King_Aranarth már kihúzott egyszer a csávából - ha ő nincs, akkor kommentfogó sem került volna ki a NLD elé. Az utóbbi hetekben eléggé futballtalan az életem (kábé, mint a focistáinknak... hahaha), így az a szégyen is megesett velem, hogy nem láttam a derby-t. Egyébként évek óta az első meccs volt, ami előtt 100%-ig biztos voltam a vereségben. Hogy miért? Mert ez tehette fel az igazi szarmasnit az idei szezonunknak nevezett kakitorta tetejére. No meg azért is, mert totál szétesett a gárda. Ehhez képest még a beszámolók alapján nem is voltunk annyira reménytelenek - persze ez aztán vigasztalja azt, akinek két anyja van. A srácok Sherwooddal karöltve elérték, hogy abszolút semmi pozitívumunk ne legyen az idényünkben. A bajnokságban elúsztak a reményeink, a két hazai kupából üstökösként zúgtunk ki Tim keze alatt, az EL-ben pedig elég nagy részben Vertonghen alakításának köszönhettük, hogy elkerültük az azonnali búcsút. Persze sokat nem kellett várni az európai kalandunk végére, hiszen a kritikán aluli teljesítménnyel járó hazai meccsen összeszedett hátrány - és főként a három bekapott gól semmi jót nem vetít előre.

CSAPATHÍREK

Nem találok szavakat, annyira nevetséges a kezdőnk:

Friedel

Naughton - Fryers - Sandro - Rose

Bentaleb - Sigurdsson

Lennon - Chadli - Townsend

Soldado.

A pad viszont ezen is túltesz:

Archer, Ball, Ogilvie, Veljkovic, Eriksen, Winks, Kane.

Winks? WINKS?
Komolyan, mi a fasz értelme van kockáztatni egy 8-0-ás vereséget? Sherwood elhiszi, hogy a PL-ben berohamozzuk magunkat a negyedik helyre, vagy mi? Miért kell egy halálraítéltekből álló piszkos tizenegyet kiküldeni meghalni a Benfica otthonában?
Meg kellett volna próbálni csodát tenni, oké, valszeg nem sikerült volna és kiesés lett volna egyébként is az est vége, de akkor is: haltunk volna meg szépen. Fingattuk volna meg egy kicsit a Benficát mielőtt emelt fővel levonulunk a színpadról. Így nem sok esélyt látok arra, hogy nem kapunk történelmi verést megint. Ennek simán lehet hatalmas zakó a vége. Fryers és Sandro a védelem közepén? Előttük meg Bentaleb és Chadli/Siggy fognak majd ütközni?
Sok szerencsét a pályára küldött szerencsétleneknek.
Azt a kis reményt, ami még pislákolt kihugyozta Sherwood ezzel az összeállítással, így minden bizonnyal fájdalmas élmény lesz a ma esti meccs, de azért mint mindig, most is COME ON YOU SPURS!!!!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik