Balkán Liga

Vágólapra másolva!
2014.08.29. 20:08
Nem igazán panaszkodhatunk a sorsolás miatt, földrajzi szempontból annyira szétszórt a mezőny, hogy mindenképp jutott volna egy-kettő durva kiruccanás....

Nem igazán panaszkodhatunk a sorsolás miatt, földrajzi szempontból annyira szétszórt a mezőny, hogy mindenképp jutott volna egy-kettő durva kiruccanás. Most legalább az egyik párharc itt lesz a szomszédban, szóval kalandvágyóbb szurkolótársaink akár meg is szervezhetnek egy kiszállást. Persze könnyen előfordulhat, hogy Belgrádban is a rómaihoz és a lyonihoz hasonló fogadtatásban lesz része a Yid Army tagjainak. Szóval érdemes kétszer is meggondolni. Játékerő tekintetében csak a Beşiktaşról van lövésem - a BL-selejtezők alapján az Arse-nál valamivel erősebbek. Még Martin Keown is elismerte, hogy egy 100%-os tizit vettek el a törököktől az Emirates-ben, amivel ki is ütötték volna Wengeréket. Meg Demba Ba is olyan ziccereket hibázott mindkét meccsen, amikért Pardew az U15-ösökhöz száműzte volna. Szóval velük oda-vissza meg fogunk szenvedni, akár rotál Pochettino, akár nem.Nem igazán panaszkodhatunk a sorsolás miatt, földrajzi szempontból annyira szétszórt a mezőny, hogy mindenképp jutott volna egy-kettő durva kiruccanás. Most legalább az egyik párharc itt lesz a szomszédban, szóval kalandvágyóbb szurkolótársaink akár meg is szervezhetnek egy kiszállást. Persze könnyen előfordulhat, hogy Belgrádban is a rómaihoz és a lyonihoz hasonló fogadtatásban lesz része a Yid Army tagjainak. Szóval érdemes kétszer is meggondolni. Játékerő tekintetében csak a Beşiktaşról van lövésem - a BL-selejtezők alapján az Arse-nál valamivel erősebbek. Még Martin Keown is elismerte, hogy egy 100%-os tizit vettek el a törököktől az Emirates-ben, amivel ki is ütötték volna Wengeréket. Meg Demba Ba is olyan ziccereket hibázott mindkét meccsen, amikért Pardew az U15-ösökhöz száműzte volna. Szóval velük oda-vissza meg fogunk szenvedni, akár rotál Pochettino, akár nem.

DUNAI PARTIZÁNOK

A Partizán egy ponttal a Crvezna Zvezda mögött és 23 ponttal a Jagodina előtt végzett a második helyen a szerb bajnokságban. Övék volt a szezon legjobb védelme. A keretükben egy elefántcsontparti csatártól eltekintve CSAK délszlávok vannak - három kivételével mind szerbek. Szóval küzdőszellem blah-blah-blah. Tipikus fekete ló csapat. A Ludogorec ellen két iksszel estek ki a BL-selejtezőben. Rajtuk kívül súlytalan csapatokat vertek. Franc tudja mit várhatunk tőlük.

ÁRKÁDIAI CSILLAGOK

Az Aszterasz Tripolisz nevét most hallottam először. A nevükben az első szó jelenti a csillagot, a második az otthonukként szolgáló Salgótarjánnyi kisvárost jelöli. A finn Rovaniemi, a Mainz és a Maccabi Tel-Aviv legyőzésével jutottak el idáig, és meglepő módon nem a németek, hanem az izraeliek ellen volt a legnehezebb dolguk, őket csak több idegenbeli góllal sikerült kiejteniük. A keretükben a görögök vannak többségben, de nagyon erős az argentin vonal, továbbá első osztályú belga és spanyol csapatoknál megfordult nyugat-európai játékosaik is vannak. Ők talán még nagyobb rejtélyt jelentenek, de azt hiszem a PAOK-nál mindenképp kisebb erőt képviselnek.

PROGNÓZIS

Nem olyan rossz sorsolás ez. Van miért örülni, és van miért bosszankodni. De egyetlen ovis szinten gyenge csapat sincs, mint volt a tavalyi csoportunkban, és ez mindenképpen jó dolog a meccs-élmény szempontjából. És kevesebbet kell utaznunk, mint legutóbb (bár az valami rekord lehetett...). Mindhárom csapat ellen lehetnek izgalmas meccseink, ami meghozhatja a játékosok és a szurkolók kedvét is a folytatáshoz. A továbbjutás kötelező, az első hely is jó lenne, de ebben a körben nem feltétlenül van nagy jelentősége.

AEL

Ja, tegnap volt az AEL elleni visszavágó. Paulinho kifejezetten jól játszott, Townsend kifejezetten rosszul. Kane jól került helyzetbe, de rosszul használta ki azokat. Lennon úgy szaladgált mint egy mérgezett egér, amit mindig jó látni. Chiriches az ellenfél tizenhatosán belül sarkazott és csinált gólpasszt érő szerelést. Sandro kapott kilencven nyolcvanöt percet. Veljkovics tízet. Az AEL kapusa pedig nagyon csúnyán összetörte az arcát Naughton térdében, aki most nekünk hozott össze két tizit. Hirtelen ennyi jut eszembe - helyenként unalomba fulladt a meccs, de voltak azért szép és érdekes jelenetek, amiért érdemes megnézni az alábbi összefoglalót.

COME ON YOU SPUUUUUUURRRRRRSSSSSSSSS!!!!!!!!!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik