Balkán Liga #1: Partizán - Tottenham

2367391 23673912367391 2367391
Vágólapra másolva!
2014.09.18. 18:09
Előre nem látható módon pár órával meghosszabbodott a munkaidőm, így sajna csak egy kommentfogó jellegű posztot tudok kirakni a mai belgrádi...

Előre nem látható módon pár órával meghosszabbodott a munkaidőm, így sajna csak egy kommentfogó jellegű posztot tudok kirakni a mai belgrádi meccs elé. Ade, Dembélé, Kaboul, Rózsi és Chadli Londonban maradt, míg Walker még egy ideig lábadozni fog a műtétje után. Elvileg jó esély van Stambouli és Fazio kezdőbe nevezésére, de akár még Vorm is bemutatkozhat. Robbie rendbe jött, így szerintem ő alkotja majd a csatársorunkat. Mögötte nagy variációs lehetősége van Pochettinónak, és szerintem nehéz lenne rossz középpályát összerakni a rendelkezésre álló emberekből. Győzelmet várok - de könnyű meccsről nem álmodozok. A Partizán nevéhez méltó módon fog küzdeni, nem mellesleg egy csomó játékosuknak tökéletes alkalmat adnak a Spurs elleni találkozók arra, hogy megmutassák magukat a kirakatban. Azt azért remélem, hogy nem fognak túlságosan durvulni.Előre nem látható módon pár órával meghosszabbodott a munkaidőm, így sajna csak egy kommentfogó jellegű posztot tudok kirakni a mai belgrádi meccs elé. Ade, Dembélé, Kaboul, Rózsi és Chadli Londonban maradt, míg Walker még egy ideig lábadozni fog a műtétje után. Elvileg jó esély van Stambouli és Fazio kezdőbe nevezésére, de akár még Vorm is bemutatkozhat. Robbie rendbe jött, így szerintem ő alkotja majd a csatársorunkat. Mögötte nagy variációs lehetősége van Pochettinónak, és szerintem nehéz lenne rossz középpályát összerakni a rendelkezésre álló emberekből. Győzelmet várok - de könnyű meccsről nem álmodozok. A Partizán nevéhez méltó módon fog küzdeni, nem mellesleg egy csomó játékosuknak tökéletes alkalmat adnak a Spurs elleni találkozók arra, hogy megmutassák magukat a kirakatban. Azt azért remélem, hogy nem fognak túlságosan durvulni.

CSAPAT

Mint minden EL-csoportmeccs előtt, most is nehéz megtippelni a kezdőt, de valami ilyesmire számítok:

Lloris

Naughton - Fazio - Vertonghen - Davies

Stambouli - Paulinho

Lennon - Eriksen/Lamela - Townsend

Soldado.

A védelemben remek alkalom kínálkozik arra, hogy kipróbáljuk a jó eséllyel a közeljövőben stabil párossá alakuló Vertonghen-Fazio duót. Egyértelműen erre vagyok a leginkább kíváncsi a mai meccsen. Naughton sosem életbiztosítás, de Dier-re ráfér egy kis pihenés, így megkockáztatnám a srácot. A középpálya közepén nem sokat gondolkoznék - Benji és Pauli adja magát. Előttük a két angol szélembert is csapatba raknám, közöttük viszont az Eriksen vagy Lamela kérdésben csak pénzfeldobással tudnék dönteni. (Azaz sehogy.) Kane alighanem beáll majd valamikor. Talán egy-két fiatalabb fiatal is. Soldadótól nagyon jól jönne megint egy(-két) gól, mert Ade még az alapértelmezett üzemmódnál is jobban elkényelmesedhet. Lennontól is nagyon örülnék egy pofás kilencven percnek - Townsend esetében már kicsit elvesztettem a reményt... de szeretem a meglepetéseket!

Jó szurkolást és sérülésmentes győzelmet kívánok minden kedves szurkolótestvéremnek!

COME ON YOU SPUUUUUUUUUURRRRRRRRSSSSSSSSSSS!!!!!!!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik