Az Emirátusok ostroma - North London Derby!

2583175 25831752583175 2583175
Vágólapra másolva!
2015.11.08. 08:11
Címkék
Várod, számolod a napokat. Videókat nézel nagy győzelmekről vagy utolsó pillanatos pontszerzésekről. A rangadót megelőző éjszakán már aludni...

Várod, számolod a napokat. Videókat nézel nagy győzelmekről vagy utolsó pillanatos pontszerzésekről. A rangadót megelőző éjszakán már aludni sem tudsz az izgalomtól. Azon gondolkodsz, holnap ki lesz a kezdőcsapatban. Vajon Son tud játszani, vagy Lamela kezd újra? Kialvatlanul pattannak ki a szemeid korán reggel. A gyomrod már teljesen kész. Hiába kéne tanulnod, esetleg dolgoznod, ez ma nem működik. Csak lézengsz otthon, mert semmire nem tudsz elegendő koncentrációt fordítani. A meccs jár a fejedben. A nagybetűs meccs. Türelmetlenül pillantasz folyamatosan az órára, mikor lesz már négy, hogy felvehesd a liliomfehér mezt, és elindulhass a Törpébe. Fejedben a tavalyi közös meccsnézés jár, mikor egy emberként üvöltött mindenki Kane tökéletes győztes fejesénél. Valami hasonlót szeretnél ma átélni. Nekem, 16 évesen ezt jelenti az Észak-Londoni Derby. De vannak nálam sokkal tapasztaltabb, többet megélt Spurs szurkolók, akiknek történeteit élmény sokadszorra is meghallgatni. Többek között ezért is örülök, ha van lehetőségünk közösen megnézni a meccset. Aki hasonlóan gondolkodik, vagy csak szeretné jó társaságban kiszurkolni a győzelmet, az jöjjön a Törpébe!!!

arsenal

Ahogy illendő, foglalkozzunk egy kicsit a gúnárokkal. A hétközi Bayern elleni meccsüket inkább el akarják felejteni, beleszaladtak a késbe rendesen. Sok sérülés nehezíti a dolgukat, heten (Bellerin, Walcock, Oxlade, Ramsey, wilshere, Rosicky, Welbeck) biztosan nem játszanak, de Koscielny játéka is igen kérdéses. Így is lesz kire figyelni, hiszen az Özil-Sanchez-Giroud hármas jó formában van, Cazorla pedig mindig tud veszélyt kialakítani. Hátul akadhatnak problémáik, amiket kíméletlenül ki kell használni.

Várható kezdőcsapat

Cech - Debuchy, Koscielny, Mertesacker, Nacho - Coquelin, Cazorla - Sanchez, Özil, Campbell - Giroud

EGY VISSZATÉRŐ ÉS EGY HATALMAS BOMBAGÓÓÓL

A csütörtöki játékunk valljuk be, nem volt a legjobb, de nagy pozitívum, hogy így is behúztuk az Anderlecht elleni meccset. Sok volt a pontatlanság, ám nem csodálom, ha a játékosok már fejben kicsit máshol jártak. A sérülésből visszatérő Heung-min Son fél órát kapott, és adott egy gólpasszt Dembélének. Apropó Dembélé: a belga játékos zsinórban három meccsen szerzett gólt, ilyen vele még sosem fordult elő. Másik középpályásunk, Dele Alli is jó formában van, remélem mindkettejüknek jut hely a mai kezdőben. A két fullback pihenőt kapott csütörtökön, ma visszatérnek minden bizonnyal a kezdőbe.

Lloris

Walker Alderweireld Vertonghen Rose

Dier Alli

Son Dembélé Eriksen

Kane

Én ennek örülnék a legjobban, aztán meglátjuk. Kezdés délután ötkor, tényleg gyertek minél többen a Törpébe (XIII. ker. Béke út 69)!

COOOOOOOOYS!!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik