Aston Villa - Tottenham

2367391 23673912367391 2367391
Vágólapra másolva!
2013.10.20. 16:10
Az év elején még a pesszimistább Spurs-szurkolók sem igen gondolták azt, hogy a nyolcadik forduló birminghami vendégjátéka kimenetelétől függően...

Az év elején még a pesszimistább Spurs-szurkolók sem igen gondolták azt, hogy a nyolcadik forduló birminghami vendégjátéka kimenetelétől függően a hazaiak akár meg is előzhetnek bennünket a játéknap végére. Ennek leginkább Lamberték jó idénykezdete az oka, hiszen azért nem állunk olyan tragikusan, ha csak a pontszámokat nézzük: vesztett pontok tekintetében három egységnyire vagyunk lemaradva a rakás tetejétől. Ez a szám ma akár hatra is nőhet, és bizony benne van a pakliban, hogy a visszatérő Bentekével megerősített Villa otthon tartja legalább az egyik, vagy akár mindhárom pontot. A legutóbbi fordulóból mondjuk egyik csapat sem meríthet sok erőt, bár vendéglátóink legalább nem szereztek harmadfokú égési sérüléseket, sőt még egy pontot is megfogtak Hull-ban. Alább kommentfogó-jellegű beharang.

CSAPATHÍREK

Lennon rendbe jött, Kaboul 50-50, Rose és Capoue viszont bizonyosan kihagyják a mai meccset. A hazaiaknál Benteke lehet a legfontosabb visszatérő - de nélküle is tudnak gólt szerezni, hiszen a City ellen hármat is vágtak a belga bálnabébi távollétében.

Lloris

Walker - Dawson - Vertonghen - Naughton

Paulinho - Sandro

Lennon - Eriksen - Townsend

Soldado.

Dembélét egy kicsit pihentetném a West Ham elleni selejtes produkciója után. Meg aztán ha vagy egy egészséges Sandrónk, akkor használjuk. Lennon és Townsend a két szélen biztosíthatná, hogy lendületből nem lesz hiány. Más kérdés, hogy Sigurdsson kihagyását nehéz megindokolni. Rotáció. Holtby és Lamela is feltűnhetne egyébként a kezdőnkben, hiszen az idei szezon negatív élményeiben szinte nulla szerepük volt.

Paulinho és Sandro szerintem jobban megoldanák a védekezést, mint egy Dembélét magában foglaló középpályás duó. Kell egyébként a sebesség is majd, hiszen a Villa még mindig nagyon jó a villámkontrákban. A két gyors szélsőnkre hátul is komoly feladatok várnak majd - Walker oldalán a szélsővédő felfutásai miatt, Naughton oldalán pedig azért mert az idősebbik Kyle nem az a sebesvonat, mint a druszája.

MILESZ?

Komoly csorbaságot kellene kiköszörülnünk, hiszen a derby vereségen túl még az is fájhatott, hogy időközben szinte minden top4-re hajtó riválisunk szerzett pontot, nem is egyet. Sok múlik Bentekén, de nekünk is lesz egy visszatérő félistenünk Lennon személyében. Townsendet pedig hajthatja előre a csodás válogatottbeli bemutatkozása. Bár önbizalomnak eddig sem volt híján. Egy szoros 2-1-es siker felejtethetné a két héttel ezelőtti csúnyaságot.

COME ON YOU SPUUUUURRRRSSSS!!!!!!!!!!!!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik