Zidane újra a Materazzi-afférról

Vágólapra másolva!
2011.02.09. 23:16
null
Zizou ma. (Forrás: lequipe.fr)
Címkék
Hosszú idő után újra megszólalt Zinedine Zidane, és egy interjúban egyebek mellett felidézte az emlékezetes 2006-os vébédöntő eseményeit. Elmondta azt is, hogyan gondolkodik most a történtekről.

„Szabad vagyok, azt csinálok, amit akarok. Persze nem vagyok simulékony, de aki akar, megtalál.”

„Valójában mélyen gondolkodom. Amikor beszélek, igyekszem értékes dolgokról beszélni. Viszont tudom, hogy mivel én vagyok Zidane, bármit is mondok, megsérthetek valakit. De én nem szeretnék senkit sem megsérteni! Hát, ezért nem szorgalmazom olyan nagyon a megnyilvánulásokat.

De persze mindenről megvan a véleményem. Ezt azonban azokkal osztom meg, akik közel állnak hozzám a mindennapokban, a családommal, a barátaimmal. De csak azért, hogy „hír" legyek a világ valamelyik újságjában, nem beszélek. Senkit sem akarok megsérteni, erről legyen elég ennyi.”

Nem kerülhették ki „Zizou” emlékezetes öklelését sem.

„Eleinte nagyon nehéz volt ez az egész. Nem tudom meg nem történtté tenni. Akkor provokáltak engem, és úgy érzem, nincs okom arra, hogy bocsánatot kérjek. Még akkor sem, ha a tettem nem tölt el büszkeséggel. Vannak az ember életében olyan pillanatok, amelyek nem túl örömteliek, hát ez az eset is egyike ezeknek.”

Bár egyszer-kétszer már felröppent a hír, hogy Zidane és Materazzi megbocsátott egymásnak, ez mégsem történt meg. Az összeborulás tehát egyelőre várat magára, Zidane nem békül.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik