Zaha: Álljatok le, nem feküdtem le Moyes lányával!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.07. 12:10
null
Zaha nyári költözése óta nincs irigylésre méltó helyzetben (Fotó: Action Images)
A Manchester United nyáron a londoni Crystal Palace-tól igazolt támadója, Wilfried Zaha megtörte a csendet, és a Twitteren reagált a körülötte és David Moyes családja körül terjengő pletykákra.

 

 

A 21 éves és villámgyors, a Manchester Unitednél a szezon kezdete óta mellőzött Zaha kategorikusan kijelentette a mikroblogon, hogy soha nem randizott, sőt soha nem is találkozott David Moyes lányával.

Az angol bulvárlapok hosszú hetek óta csámcsognak a pletykán, miszerint a 15 millió fontért szerződtetett Zaha azért nem kap lehetőséget menedzserétől, mert már a szezon előtt összejött a lányával, Laurennel, és emiatt Moyes bizony csúnyán berágott.

A játékos a Twitteren cáfolta az állításokat, de elkövetett egy kínos bakit is, kis kezdőbetűvel írta David Moyes vezetéknevét. „Soha nem randiztam és soha nem is találkoztam David moyes lányával, nem ez az oka annak, hogy keveset játszom a csapatban.”


„Szeretnék véget vetni a találgatásoknak és a pletykáknak. Majd pályára lépek, ha a menedzserem úgy érzi, készen állok rá” – írta Zaha csaknem félmillió követőjének. Minden bizonnyal sokat segítene a helyzet tisztázásában, ha Lauren Moyes is megszólalna, de ő erre egyelőre nem volt hajlandó.

Zaha a szezon kezdetén még bemutatkozott a Wigan elleni angol Szuperkupa-mérkőzésen (Community Shield), de azóta mindössze egyetlen tétmeccsen játszott, a Norwich City elleni Ligakupa-találkozón.

Lauren és Wilfried – utóbbi szerint soha nem találkoztak (Forrás: Daily Mail)
Lauren és Wilfried – utóbbi szerint soha nem találkoztak (Forrás: Daily Mail)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik