Wilshere és Flamini egy baráti öklössel rendezték nézeteltéréseiket

Vágólapra másolva!
2014.02.22. 15:25
null
Wilshere és Flamini összekapott az Arsenal pénteki edzésén (Fotó: express.co.uk)
A szurkolók számára nyugtalanító fotók láttak napvilágot az Arsenal pénteki edzéséről, a Sunderland elleni angol bajnokit megelőző napon. A képek tanulsága szerint két középpályás, Jack Wilshere és Mathieu Flamini keveredett szóváltásba, a páros kedélyeit a békítő jelleggel közbelépő hátvéd, Bacary Sagna hűtötte le.

 

Flamininek szerdán a Bayern München ellen 2–0-ra elveszített BL-mérkőzésen Özillel is volt egy parázs vitája, ennek ellenére nincs feszültség az „ágyúsok” öltözőjében – legalábbis erre próbált rámutatni Wilshere a pénteki edzést követő Twitter-bejegyzéseiben.

Wilshere és Flamini az Arsenal csapatbuszán játszott meg verekedést egy mókás kép erejéig, ezt posztolta Wilshere a közösségi oldalra: „Most olvasom, hogy balhé volt az edzésen. Ez nekem teljesen új, de egyébként is, ki állna bele Flaminibe?” – jegyezte meg humorosan a középpályás, utalva arra, hogy csak a média kapta fel kettejük ügyét.

„Flam nem volt boldog, hogy felálltam a helyemről. Sajnálom bratyó, ígérem, soha többet nem ellenkezem veled” - írta Wilshere
(Fotó: Twitter)
„Flam nem volt boldog, hogy felálltam a helyemről. Sajnálom bratyó, ígérem, soha többet nem ellenkezem veled” - írta Wilshere (Fotó: Twitter)

Úgy tűnik, a hangulattal semmi gond az Arsenal keretében, amit egy Sunderland elleni siker csak még pozitívabbá tehet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik