Wenger földönkívülieket vezető exe tudja, miért nem lesz bajnok az Arsenal

Vágólapra másolva!
2014.03.23. 14:23
null
Az egykori Jeanne d'Arc megsúgta, nem lesz bajnok az Arsenal (Fotó: metro.co.uk)
A Chelsea tegnap egy nagyon sima meccsen 6–0-ra legyőzte az Arsenalt. És hogy a vereségért kit lehet hibáztatni? Természetesen Arsene Wengert. De akkor hogy jön a képbe Jeanne d'Arc?

Hol is kezdjük? Az Arsenal tegnapi megalázó veresége előtt az egyik brit tévéshow-ban egészen speciális módon készültek a Chelsea elleni találkozóra. Az angolok egy spirituális gyógyítót hívtak meg a felvezető műsorba, aki rögtön el is mondta, hogy miért nem lehet bajnok a 2013–2014-es idényben Arsene Wenger együttese.

„Mr. Wenger és én házasok voltunk az egyik korábbi életünkben" – nyitott egy meglehetősen erős mondattal Stephany Cohen, aki a gyógyítás mellett egyébként állítása szerint a világ összes földönkívülijének az istene.

Még akkor volt egy rövid viszonyunk, amikor én Jeanne d'Arc voltam, ő pedig Franciaország trónörököseként tengette a napjait. Pontosan ugyanolyan volt, mint ma, elképesztően intelligens és makacs. Sajnos már akkoriban sem volt soha B-terve. Ezért nem lehet most sem bajnok az Arsenal" – mondta a News Shoppernek a magabiztos gyógyító/jós/isten/futballszakértő/Jeanne d'Arc.

Kéne egy B-terv, Arsene... (Fotó: Reuters)
Kéne egy B-terv, Arsene... (Fotó: Reuters)

Aki ezek után valamilyen megfontolásból még nem venné komolyan Stephanyt, azzal közöljük, hogy a hétvégenként jósolni is tudó hölgy idén már megjövendölte, hogy a Crystal Palace bennmarad, és a londoniak bizony fordulókkal ezelőtt el is mozdultak a kiesőzónából

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik