Vladimir Klicsko a vb-címmeccs előtt szakított barátnőjével

Vágólapra másolva!
2011.05.12. 23:42
null
Mindketten felnéztek a másikra (Fotó: Action Images)
A Bild című német bulvárlap beszámolója szerint a világbajnoki címmérkőzésre készülő ukrán nehézsúlyú bokszoló szakított az amerikai színésznővel, Hayden Panettiere-vel.

A brit David Haye elleni hamburgi címmérkőzésére készülő ukrán bunyós 2009-ben jött össze a Magyarországon leginkább a Hősök című sorozat mindent túlélő pompomlányaként ismert Hayden Panettiere-vel. És annak ellenére, hogy Klicskó Németországban, Hayden pedig az Egyesült Államokban élt, a kapcsolat remekül működött. A 199 centi óriásnál 43 centivel alacsonyabb törékeny szépség például a ring mellől izgulta végig a tavaly szeptemberi, Samuel Peter elleni vb-címmeccset is.

Mostanra azonban a távolság megölte a kapcsolatot, és nem maradt más lehetőség, mint a szakítás. „Jól éreztük magunkat a másikkal, és szerettünk volna minél többet időt együtt tölteni, de mostanra látnunk kell, hogy milyen nehéz két kontinensen élve kapcsolatban maradni. Sok szeretetet és tiszteletet kaptunk a másiktól" – írja a szakítást megerősítő sajtóközlemény.

Tény és való, hogy a Haye elleni, július 2-re kiírt címmérkőzésére készülő Klicskónak minden perce be van osztva, így a szerelemre vajmi kevés juthatott neki. Ennek ellenére Vladimir és Hayden is hangsúlyozza, hogy a jövőben szeretnének jó barátok maradni.

Kérdés, hogy az angol bunyós honnan nézi a történteket: gondolhatja úgy, hogy az ukrán felszabadultan tud készülni a nagy mérkőzésre, de az is megfordulhat a fejében, hogy az ő házasságon belüli botránya után most már ellenfele magánélete sem fenékig tejfel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik