Venus Williams rémes ruhája

Vágólapra másolva!
2011.01.20. 15:56
null
Venus ruhája „gáz”<br /> (Forrás: affaritaliani.it)
Teniszruh&aacute;nak nevezett s&aacute;rga r&aacute;csozat al&oacute;l kivillan&oacute; barna bőr, h&uacute;ssz&iacute;nben pomp&aacute;z&oacute; falatnyi szoknya &ndash; Nem egy Mil&oacute;i Venus... Ki m&aacute;s, mint Venus Williams jelent meg ebben a ruh&aacute;ban a melbourne-i teniszp&aacute;ly&aacute;n. K&eacute;peket is mutatunk.

Venus Williams megint megmutatta, hogy milyen érdekes az ízlése. De az is lehet, hogy fizettek neki, mert olyan teniszruhát, amilyet az Ausztrál Openen visel – az angol újságírók szerint –, épeszű ember aligha vesz magára. Venus azonban lazán fogja fel az egészet, és továbbra is megy a saját feje után.

Többek szerint a rémes darabot akár egy ollóval is kialakíthatták, hiszen sárga felsőrész a rácsos, ami biztosan jól jön az ausztrál melegben. A rövidke szoknya alól pedig kivillan a rafinált alsó, amely testszínű, és akár bőrnek is vélhetnénk...

„Valójában az Alice csodaországban című történet mozgatta meg a fantáziámat, hogy ilyen ruhában lépjek pályára. Ennek a mesének a világa ihletett meg. Amúgy is szeretem kicsit meghökkenteni az embereket. Egyszerűen szórakoztat” – mondta Venus az újságírók előtt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik