Vége a titkolózásnak: Piqué és Shakira valóban egy pár

Vágólapra másolva!
2011.02.07. 11:20
„Feladta magát” az új „álompár”, a kolumbiai énekessztár Shakira, és a spanyol labdarúgó-válogatott világbajnoka, Gerard Piqué. Bár az utóbbi hónapokban többször is látták őket együtt, hivatalosan nem vállalták a viszonyt. Ennek most vége, maga Piqué tette közzé a szülinapi bulijukon készült fényképüket. Éljen a nyilvánosság!

A suttogások, az elkapott pillantások, a rejtőzködések ideje véget ért, Piqué és Shakira hivatalosan is bejelentette, hogy együtt járnak. Bár az ember nehezen tud elaludni ilyen hírek hallatán, azért mindenképpen érdekes, hogy maga a Barcelona edzője, Josep Guardiola szorgalmazta Piquénél, hogy minél előbb tisztázza ezt az ügyet a nyilvánosság előtt.

Így hát Piqué maga tette közzé az itt is látható fényképet, ezzel pedig eloszlatott minden kételyt. Amúgy az utóbbi időben éjjel-nappal lesifotósok hada követte őket, és egyes hírek szerint akár 150 000 eurót is megért volna egyetlen kép a párról.

A bulin a pár együtt ünnepelte a születésnapját, mert mindketten február 2-án születtek, igaz tíz év eltéréssel – nem Piqué javára. A partin megjelent Puyol is a barátnőjével. Hogy ez miért fontos? Barcelonában minden fontos, ami Puyollal történik...

A kép gyenge, de a tartalom erős: Piqué és Shakira a vidám társaság középpontja (forrás: marca.com)
A kép gyenge, de a tartalom erős: Piqué és Shakira a vidám társaság középpontja (forrás: marca.com)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik