Új év, régi szerelem! Hamilton és Scherzinger újra együtt?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.04. 11:29
null
Se veled, se nélküled: Hamilton és Scherzinger legutóbb 2013 nyarán szakítottak (Fotó: express.co.uk)
Az F1-es pilóta és az énekesnő együtt romantikázták át az újévet, bár ezt nyilvánosan nem ismerték el. De utaltak rá.

 

Már összeszámolni sem könnyű, hogy a Mercedes-istálló pilótája, Lewis Hamilton és az X-Factor zenés tehetségkutató műsor mentoraként foglalatoskodó modell/énekesnő, Nicole Scherzinger hányszor jöttek össze és szakítottak, majd békültek ki ismét az elmúlt években. Most úgy tűnik, a se veled, se nélküled kapcsolat 2014-ben tovább folytatódik.

És ezt nem is tartják titokban: Hamilton és Scherzinger külön-külön osztottak meg saját magukról egy-egy képet Instagram-profiljukon, de a háttérből egyértelműen kiolvasható, hogy a képek készítésekor ugyanazon a helyen tartózkodtak. A háttér, a környezet és a közlekedési eszköz is megegyezik. Elsőként a pilóta tette közzé a fotót, majd pár órával később Nicole is kipakolta.

Nicole a naplementében (Fotó: Instagram)
Nicole a naplementében (Fotó: Instagram)
Lewis a naplementében (Fotó: Instagram)
Lewis a naplementében (Fotó: Instagram)

További információmorzsa a pár románcának újjászületéséről, hogy állítólag közös szilveszteri partin búcsúztatták a 2013-as évet, Alicia Keys énekesnővel és rapper barátjával, Swizz Beats-cel.

Hamilton és Scherzinger legutóbb júliusban váltak külön, arra hivatkozva, hogy elfoglaltságaik miatt egyszerűen nincs elég idejük egymásra. Novemberben már újra látták őket együtt, de Nicole akkor még cáfolta, hogy kibékültek volna. Azóta lehetett hallani pletykákat arról, hogy Lewis harmadszor is nekifut a lánykérésnek és kész elvenni élete szerelmét, ám ez nem került megerősítésre.

A sztárpár először 2006-ban találkozott egy zenei díjátadón Berlinben, és rövid randizgatás után össze is jöttek. 2010 januárjában szétmentek, de hamar rájöttek, hogy hiba volt, majd rövid idő elteltével (2011-ben) ismét búcsút intettek egymásnak. 2012 januárja megint a szerelem jegyében telt, ami egészen 2013 nyaráig tartott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik