Tyson: rajtakaptam Brad Pittet az exemmel

Vágólapra másolva!
2012.12.04. 16:37
null
Brad Pitt és Robin Givens 1989-ben (Fotó: entertainmenttoday.com)
Brad Pitt Jennifer Anistonnal és Angelina Jolie-val elkövetett szerelmi háromszögének történetét minden bizonnyal sokan ismerik, arról azonban már kevesebben tudnak, hogy az 1980-as évek végén a világhírű filmszínész Mike Tysonnal és exfeleségével, Robin Givensszel is hasonló geometriai bonyodalmakba keveredett.

A korábbi nehézsúlyú világbajnok ökölvívó a Yahho!Sports riporterének mesélt a különös találkozásról. „A válásunk idején – kezdi Tyson – minden egyes alkalommal, mielőtt elmentem volna az ügyvédemhez panaszkodni az exfeleségemről, általában betértem hozzá is, hogy lefeküdjek vele. De azon a bizonyos napon Brad Pitt előbb ért oda, mint én.”

„Amikor megláttam őket az ágyban, teljesen elöntött az ideg. Látnod kellett volna Pitt arcát, amikor megpillantott.”

Tyson 1988-ban vette el felségül Robin Givenst, de házasságuk egy évvel később zátonyra futott, Givens élete legszörnyűbb évének nevezte a Tysonnal töltött időszakot. Brad Pitt akkoriban még nem volt befutott filmszínész, csak kevesen ismerték. Az egyik sorozat forgatásán találkozhatott Tyson exfeleségével, aki szintén színészként kereste kenyerét.

„Remélem, Brad nem hiszi azt, hogy mérges vagyok rá” – tett pontot a történet végére Tyson.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik