Transzvesztita adta rendőrkézre a prostit kirabló Lecce-futballistát

Vágólapra másolva!
2013.04.24. 18:00
Még Hollywood legelmésebb forgatókönyvírói sem képesek olyan történeteket papírra vetni, amilyeneket olykor az élet produkál. A jelenleg az olasz harmadosztályban sínylődő Lecce felbontotta a szenegáli Ousmane Dramé szerződését, miután a labdarúgó egy kalandos éjszaka főszereplőjévé vált egy Iphone, egy nigériai prostituált és egy hősiesen viselkedő transzvesztita mellékszereplésével.

Az ANSA olasz hírügynökség információi szerint Dramé, aki a jelenlegi szezonban mindössze két mérkőzésen összesen 25 percen át viselte a Lecce mezét, egy nigériai prostituált társaságával próbálta megkoronázni a vasárnap éjszakáját, a történet azonban nagyon csúf véget ért a futballista számára.ANSA olasz hírügynökség információi szerint Dramé, aki a jelenlegi szezonban mindössze két mérkőzésen összesen 25 percen át viselte a Lecce mezét, egy nigériai prostituált társaságával próbálta megkoronázni a vasárnap éjszakáját, a történet azonban nagyon csúf véget ért a futballista számára.

Ousmane Draménak sokba került, hogy nem akart fizetni (Fotó: zimbio.com)
Ousmane Draménak sokba került, hogy nem akart fizetni (Fotó: zimbio.com)

Egyébként sem indult könnyen, a korábban a Fiorentina és az Arsenal által is figyelt támadó készpénz hiányában egy Iphone 5-öst ígért az örömlány szolgálataiért cserébe, de a kéjes „akciót" követően nem elég, hogy fizetni nem volt hajlandó, kirabolta szerencsétlen prostit. Ekkor jött azonban az igazi csavar.

Dramé egy kerékpár segítségével próbált elmenekülni a tett színhelyéről, de pechére egy szemtanú, a prostituálttal baráti viszonyt ápoló transzvesztita üldözőbe vette őt, és meg is akadályozta, hogy meglógjon a pénztárcával.

A helyszínre érkező rendőrök őrizetbe vették a futballistát, akit a rablás mellett testi sértéssel is vádolnak, amiért erőszakkal próbálta megakadályozni a szuperhős transzvesztita közbelépését.

A 2011–2012-es szezon végén fogadási csalás miatt a harmadosztályig száműzött Lecce az eset óta már megvált a futballistától, ezt hivatalos oldalán is közölte. Amennyiben a Dramé ellen felhozott vádak a bíróságon is igazolást nyernek, a futballistát a dél-olasz klub hírnevében okozott károkért is beperelhetik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik