Történelmi VIP: egy arsenalos család aludhat ott először a Wembleyben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.17. 13:47
null
Íme, a Wembley-lakosztály (Fotó: Twitter)
Egy hertfordshire-i, Arsenal-szurkolókból álló család egészen álomszerű élménycsomagot nyert az FA-kupa fináléjának hétvégéjére: ottalvós jegyeket a Wembleybe, ahol történetesen pont az „ágyúsok” és a Hull City küzdhet meg a becses és hőn áhított trófeáért.

Az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) nyereményjátékán hozták ki győztesnek a három fiúból és egy apából álló Philona famíliát. Szerencséjüknek köszönhetően az első emberek lehetnek, akik éjszaka a Wembley Stadionban hajthatják álomra a fejüket – és tehetik mindezt egy minden igényt kielégítő, futball tematikájú hotelszobának is beillő VIP-boxban.

A család pénteken érkezett meg a Wembleybe, az éjszakát már ott töltötte. Szombaton királyi helyükről (szinte az ágyból felkelve) tekinthetik meg az angol kupadöntőt, és remélik, nem lesz az édes álomból rémálom, azaz az Arsenal kilenc év után ismét képes lesz kupát nyerni.

„Meghatározó nap lesz az életünkben, amit családunk egyetlen tagja sem fog soha elfelejteni. El sem akartuk hinni, hogy mi nyertünk, annyira meglepődtünk. Olyan régen jelentkeztünk a játékra, hogy azóta el is felejtettük, most mégis elmondhatjuk magunkról, hogy mi leszünk az elsők, akiket egy egész éjszakára vendégül lát a Wembley Stadion” – nyilatkozta boldogan az apa, Angelo Philona.

Az angol szövetség „FA-kupa álmok” kampánya során továbbá az elmúlt egy évben a híres serleg minden egyes éjszaka egy másik szurkoló otthonában „szállt meg.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik