Tervezze meg a Manchester United Amerikában viselt mezét!

Vágólapra másolva!
2011.06.03. 22:16
null
Lehet nekik tervezni, mert nem ebben fognak játszani (Fotó: mufc.com)
A Formula–1-es McLaren-Mercedes csapat után ezúttal a Manchester United adja meg a lehetőséget a szurkolóknak, hogy megtervezzék a játékosok által viselt mezt. A győztes egy dedikált példányt kap a saját termékéből.

Az angol bajnokcsapat és Bajnokok Ligája-döntős Manchester United júliusban az Egyesült Államokban túrázik: július 13-án Bostonban, 20-án Seattle-ben, 23-án Chicagóban, 27-én New Jersey-ben küzd meg a helyi profiligás csapattal, a New England Revolutinnel, a Seattle Soundersszel, a Chicago Fire-rel és a Red Bull New Yorkkal. A hab a tortán a Barcelona elleni „BL-visszavágó" lesz Washingtonban. Ezeken a meccseken Wayne Rooney és társai azt a mezt viselhetik, amelyik megnyeri a klub által kiírt divattervező-versenyt.

A klub június 13-ig várja a pályázatokat, melyek közül a három legjobbat a Facebookon fogja megversenyezteti az MU. A legtöbb 'Like"-ot begyűjtő darab pedig hivatalos mez lesz a fenti két mérkőzésen, sőt a szurkolók is megvásárolhatják. A győztes tervező pedig egy dedikált darabbal gazdagodik saját termékéből.

Részletek a klub honlapján!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik