Tamara Ecclestone gyémántokban fürdik a nyuszis magazin címlapján - képek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.18. 16:55
null
Tamara Ecclestone és a gyémántok a Playboy címlapján
A Formula–1 főnökének nagyobbik kislánya most mindent ledobott magáról, csak az van rajta, ami egy lány legjobb barátja.

Ezúttal ez természetesen a gyémántot jelenti, merthogy Bernie Ecclestone szexis nagy lánya hűséges Marilyn Monroe örök érvényű szentenciájához. Tamara soha nem tagadta, hogy az egyik leggazdagabb brit család sarja, sőt a lehető legjobban kihasználja kivételes helyzetét.

Erre játszott rá a Playboy is: a magazin májusi számának címlapján ruhátlan domborulatait csak gyémántok fedik el a kíváncsi tekintetek elől, és az ikonikus embléma is a drágakövekből van kirakva.

A további képek is az anyagi biztonságot sugallják majd
A további képek is az anyagi biztonságot sugallják majd

A pénteken megjelenő lapban nyolc oldalt szenteltek Tamara alaposabb megismerésének, aki a fotózásról szólva nem győzte hangsúlyozni, mennyire megtisztelve érzi magát a lehetőségtől.

„Rendkívül büszke vagyok erre gyönyörű fotósorozatra. Úgy gondolom, minden nőnek szeretnie kell a testét, és szépnek kell, hogy érezze magát kívül-belül egyaránt. A Playboy egy ikonikus magazin, amiben az elmúlt 60 évben sorra álltak modellt a világ legszebb női. Hihetetlenül megtisztelve érzem magam, hogy a májusi kiadás címlaplányaként részese lehetek ennek a gazdag hagyománynak" - idézi a művésznőt a Sun című bulvárlap online kiadása.

A további képek is az anyagi biztonságot sugallják majd
A további képek is az anyagi biztonságot sugallják majd
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik