Találkozás Neymarral vagy 2.7 millió forint? A válasz egyértelmű volt

Vágólapra másolva!
2015.05.04. 17:22
null
A 16 éves lányt alighanem sok kortársa irigyeli (Fotók: Twitter/Rhiannon Conelley)
Önök melyiket választanák? Személyes találkozó Neymarral, vagy 2.7 millió forint készpénzben? Egy amerikai gimnazista lánynak megadatott a lehetőség, hogy válasszon a két opció közül, és a hölgy habozás nélkül a barcelonai utazás mellett tette le a voksát.

A 16 éves Rhiannon Conelley egyike volt annak a kétezer pályázónak, aki részt vett a Guaraná Antarctica nevű brazil üdítőital-gyártó cég játékában. A résztvevőknek különböző fényképekkel kellett elnyernie a szavazók tetszését. Az amerikai gimnazista lány által beküldött fotóra – melyen brazil válogatott mezben a labdával trükközik – több mint négyezer voks érkezett, ezzel megnyerte a vetélkedőt.

A Texas állambeli El Pasóban élő hölgy eldönthette, melyik nyereményt választja: személyes találkozó Neymarral, a Barcelona brazil labdarúgójával, vagy tízezer dollárnak, azaz körülbelül 2.7 millió forintnak lesz boldog tulajdonosa.

Conelley nem habozott, a barcelonai utazás mellett döntött, melyre a napokban került sor. A fiatal hölgy nem bánta meg a választását.

„Csodálatos volt Barcelonában megtekinteni egy meccset, Neymarral a pályán. Életem eddigi legnagyobb élményével gazdagodtam. Találkozni akartam vele, sokkal fontosabb volt számomra, mint a tízezer dollár” – mondta Conelley.

Az amerikai tanuló a katalánok Getafe elleni bajnokiját tekintette meg, melyen brazil kedvence betalált, a Barca pedig látványos gólokkal 6–0-s győzelmet aratott.

A NAGY TALÁLKOZÁS VIDEÓN

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik