Sztriptízbárban múlatták idejüket a Roma játékosai

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.27. 16:01
null
Sztriptízbárban múlatták idejüket a Roma játékosai (Forrás: 101greatgoals.com)
Az orosz sport.ru honlap információi szerint az AS Roma játékosai egy moszkvai sztriptízbárban tűntek fel  kedden a CSZKA elleni Bajnokok Ligája-mérkőzést követően – nem telt el eseménytelenül a látogatás.

 

Az olasz együttes az éjszakát az orosz fővárosban töltötte, miután csak a BL-találkozó másnapján, szerda reggel indult vissza Olaszországba. A játékosok és a csapattal tartó stábtagok kimenőt kaptak.

A római „különítmény” egy része először Oroszország leghíresebb terén, a moszkvai Vörös téren tűnt fel, majd egy helyi éjszakai klubba ment tovább.

Az orosz sport.ru honlap tudomása szerint Francesco Totti nem tartott a többiekkel, Marco Borriello és Daniele De Rossi viszont igen, ők is tiszteletüket tették a klubban, ahol körülbelül egy órát tartózkodtak.

A sztriptízbárból kifelé jövet észrevették az őket fényképező orosz lesifotósokat, a Roma egyik alkalmazottja még szóváltásba is keveredett az egyik női fotóssal.

„Megütlek attól függetlenül, hogy nő vagy" – hangzott el az érintett paparazzo állítása szerint.

Védelmére a 31 éves nős De Rossi kelt, aki ezt követően rövid magyarázkodásba kezdett.

„Csak a Vörös téren szerettem volna körbenézni. A többiek aztán úgy döntöttek, hogy idejönnek, és engem is hívtak. Őszintén mondom, nem csináltam semmit. Csak nézelődtem, még egy italt sem fogyasztottam el. Tönkreteheted a családjainkat.”

A történtek után állítólag a fotósok törölték a képeket, az olasz sport.leggio.it honlapján azonban így is látható néhány fotó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik