Sztárok, sztorik, pletykák és érdekességek – sportszelep.hu

Vágólapra másolva!
2011.01.12. 15:54
Címkék
Mi felfújjuk, Te leengedsz! Friss hírek, tematikus összeállítások, toplisták, videók, képgalériák és blogok. Sztárok és sztorik, pletykák és érdekességek a sport világából. Ezt kínálja a Nemzeti Sport Online új aloldala, a sportszelep.hu.

Sportszelep.hu. Ez a neve a Nemzeti Sport Online új, tematikus rovatának. Az aloldal azért jött létre, hogy hírt adjon a sportvilág nem kimondottan szakmai, hanem populárisabb, a bulvárszegmenst érintő eseményeiről. Sportszelep.hu. Ez a neve a Nemzeti Sport Online új, tematikus rovatának. Az aloldal azért jött létre, hogy hírt adjon a sportvilág nem kimondottan szakmai, hanem populárisabb, a bulvárszegmenst érintő eseményeiről.

 

Az NSO szélesíti palettáját, a jövőben a sport iránt érdeklődő olvasók számára olyan tartalmat is kínál, amely a kedvenceikkel kapcsolatos magánéleti információkat dolgozza fel. Természetesen a Nemzeti Sport Online továbbra is meg kívánja őrizni szakmai profilját, a Sportszelep viszont remek kiegészítést jelenthet ehhez.

A sportszelep.hu folyamatosan frissülő kínálatával próbálja megszólítani azokat a sportrajongókat, akik számára nemcsak a primer sporteredmények a fontosak, de kíváncsiak a nemzetközi sportélet legfontosabb szereplőinek sporton kívüli életére és viselkedésére is.

Friss hírek, tematikus összeállítások, toplisták, videók, képgalériák és blogok színesítik a kínálatot. A sportszelep.hu hírei nemcsak a honlapon, hanem a facebook-on is elérhetőek.

Sportszelep.hu – Mi felfújjuk, Te leengedsz!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik