Suárez kizárta magát a lakásából, betámadták a Barca-drukkerek

Vágólapra másolva!
2014.07.18. 15:58
Luis Suárez, a Barcelona Liverpooltól igazolt uruguayi csatára kizárta magát ideiglenes otthonából, aminek a ház előtt várakozó újságírók, tévések és rajongók örültek a legjobban.

A FIFA által 4 hónapra minden futballtevékenységtől eltiltott támadó speciális helyzetben van. Felesége szüleinek házában, a katalán fővárostól 20 km-re fekvő Castelldefelsben lakik, és arra vár, hogy új klubja bemutassa, persze a Camp Noun kívül, mert oda (akárcsak a klub edzőközpontjába) eltiltása értelmében nem teheti be a lábát.A FIFA által 4 hónapra minden futballtevékenységtől eltiltott támadó speciális helyzetben van. Felesége szüleinek házában, a katalán fővárostól 20 km-re fekvő Castelldefelsben lakik, és arra vár, hogy új klubja bemutassa, persze a Camp Noun kívül, mert oda (akárcsak a klub edzőközpontjába) eltiltása értelmében nem teheti be a lábát.

Az elmúlt pár napban újságírók, riporterek, fotósok és szurkolók hada táborozott le Suárez otthona előtt, akik nyomon követik a 80 millió euró körüli összegért igazolt támadó minden lépését. Legalábbis a ház bejárata és az autója között. Csütörtökön „szerencséjük” volt, Suárez ugyanis kizárta magát a lakásból, így kénytelen volt hosszú perceken át várakozni az ajtó előtt, amíg meg nem érkezett a kulcsos segítség. Ez idő alatt a szurkolóknak bőven volt alkalmuk aláírást és közös képet kérni az új kedvenctől.

A kizárás és fotózkodás 01.50-től:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik