Semenya megházasodik – már fizetett is a feleségéért a futónő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.13. 11:45
null
Caster Semenya atlétanő (forrás: africathisday.com)
Caster Semenya arról vált híressé, hogy amikor 2009-ben 800 méteren világbajnok lett, többen is megvádolták azzal, hogy nem is nő. Elég volt csak ránézni Semenya arcára, izomzatára, vagy éppen meghallgatni szépen karcogó, mély hangját...

A nagy balhé után végül tisztázták a meghurcolt futónőt, aki egyéves hercehurca, szexvizsgálat után újra versenyzett, és a londoni olimpián ezüstérmet nyert.

Korábban még a Daily Telegraph úgy értesült, hogy Semenyának nincsen méhe és petefészke, viszont belső férfi nemi szervei vannak, szervezetében pedig háromszor annyi tesztoszteront találtak, mint egy átlagos nő testében.

Ez azonban soha nem vált hivatalos értesüléssé, mert az orvosi vizsgálat eredményét nem hozták nyilvánosságra. Semenya nő, és a nők között is fog versenyezni.

Az érzelmek azonban más dolgok. Caster ugyanis lelki társára talált Violet Raseboya személyében, aki szintén atlétanő. Dél-Afrikában az a szokás, hogy a feleségül venni kívánt nőért fizetni kell. Semenya le is szurkolta a kialkudott 25 ezer randot, ami nagyjából félmillió forintnak felel meg.

A Daily Sun szerint az „üzletet” Caster apukája és más családtagjai ütötték nyélbe. Mindkét család boldog, és támogatja a fiatalokat.

A pár egyik barátja így vélekedett a frigyről:

„Nagyon szeretik egymást, és ezzel mutatták meg, mennyire. Fényes jövő vár rájuk, és ezzel, hogy megállapodtak, még eredményesebbek lesznek a futópályán is.”

Korábban Semenya úgy nyilatkozott, hogy halálosan szerelmes Violetbe, és hogy ő a legfontosabb személy az életében.

Hírül adta az újság is... (forrás: mybroadband.co.za)
Hírül adta az újság is... (forrás: mybroadband.co.za)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik