Sarapova Rihanna koncertjén hangolt Wimbledonra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.17. 13:30
null
Sarapova nagyon élvezte Rihanna koncertjét(Forrás: metro.co.uk)
Miközben a Roland Garros döntőjében Serena Williamsszel szemben – ismét – alulmaradt Marija Sarapova riválisai a Birminghamben és Nottinghamben készülnek a wimbledoni tenisztornára, addig a csodaszép orosz teniszezőnő – két edzés és ruhapróbák között – egy könnyűzenei koncerten kikapcsolódva hangolódott az év első számú füves pályás megmérettetésére.

Nem titok, Sarapova nagy rajongója Rihannának, a slágerlistákat évek óta ostromló barbadosi popénekesnőnek, így az sem meglepő, hogy személyesen is meglátogatta London külvárosában rendezett fellépését. Twitterén még képet is posztolt a rivaldafény helyett ezúttal a lelátón helyet foglaló Sarapova, bevallása szerint nagyon élvezte a egyik kedvenc énekhangja showműsorát.

Hogy bolgár barátja, Grigor Dimitrov vele volt-e a koncert ideje alatt, arról nem számolt be Sarapova, de az biztos, hogy ő ott volt Queensben, jelenlegi párja Lleyton Hewitt ellen elveszített meccsén.

Marija hiába szurkolt szerelmének, Hewitt jutott tovább (Fotó: Action Images)
Marija hiába szurkolt szerelmének, Hewitt jutott tovább (Fotó: Action Images)

A wimbledoni torna jövő hét hétfőn veszi kezdetét, Sarapova karrierje második tornagyőzelméhez várhatóan mumusát, Serena Williamst is le kell győznie, feltéve, ha más valaki nem teszi meg neki ezt a szívességet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik