Sarapova edzője meleg helyzetben, Marija pedig ügyesen dekázik - galéria, videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.25. 20:29
null
Ennél azért kevésbé félreérthető szituációkból van több egy edzésen - <a href="javascript:void()" onclick="initializeNGallery('Marija_Sarapova_edzese_Wimbledonban_')">GALÉRIA A TRÉNINGRŐL</a> (Fotók: Action Images, Getty)
Most már tudjuk, hogy miért íratnak alá bizonyos papírokat Sarapova edzőparntereivel... és azt is tudjuk, hogy jól bánik a focilabdával is.

A Sportszelepen is megírtuk, hogy Marija Sarapova német edzőpartnere a Bild című bulvárlapnak elmondta, egyféle antiszexzáradékot írattak alá vele: magyarán kikötötték a munkaszerződésében, hogy semmilyen körülmények között nem mozdulhat rá az orosz teniszcsillagra.

Komoly ember, gondoltuk és gondoljuk róla ma is, mi szükség lenne egy ilyen klauzulára, ugyebár? Nos, elnézve a Marija wimbledoni edzéséről készült képeket, már kezdjük kapizsgálni. Juan Reque erőnléti edző a munkája során meglehetősen közel kerül Marijához...

Akihez persze egy gumikötél is túl közel kerül: azzal kell tovább javítani a lábmunkáját és fokozni a robbanékonyságát. Az edzés vége szerencsére már jóval könnyedebb: előkerül egy focilabda, és elégedetten állapíthatjuk meg, hogy a szőke szépség kimondottan ügyesen dekázgat vele.

Marija Sarapova és a foci:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik