Ronaldo tovább küzd a kínzóeszközökkel, és fogy, rendületlenül - videó

Vágólapra másolva!
2012.10.19. 19:25
Címkék
Folytatódik az inkvizíciós tortúra Ronaldónál. A Fenomén rendületlenül harcol a kilókkal. A tv-műsor legutóbbi részében laza bemelegítéssel kezdett, bicepszgyakorlatokkal, helyben futással, szobabiciklivel, lépcsőzőgéppel. A mintegy tíz perces lépcsőzőgép például alaposan megizzasztotta a srácot. Amikor aztán sikerült lemásznia, még nem értek véget a megpróbáltatások. Annyiban viszont megegyeztek, hogy nem az a fontos, hogy a súlya lemenjen, hanem hogy ne legyen kövér.

A következő veszélyes terep a kosárlabdapálya volt. Eleinte vicces dolognak tűnt palánkra dobálni, de a megállás nélküli futkározás alaposan kifárasztotta Ronaldót. A kosárlabda után jött a szerkesztőség, ahol egy kis ülőmunkával pihent az egykori klasszis. De hiába volt nagyon éhes, nem ehetett sem sajtburgert, sem valami jóféle pogácsát, kizárólag néhány darab gyümölcsöt.

A délután újra az edzőteremben érte a klasszist, aki láthatóan nehezen mozgott már, pedig itt sem hagyta békén a személyi edző. A legjobb vicc akkor jött, amikor játékos gyakorlat keretében homokban kellett futkároznia, és labdákat vinnie a homokozó egyik sarkából a másikba. Ez azonban nem volt elég, mert fizikai munkával egy kapa segítségével újra munkára alkalmassá kellett hoznia a homokozót – az újabb futáshoz és szökdeléshez.

Másnap Ronaldo partit adott a házában, ahol kihasználta azt a lehetőséget, hogy hetente egyszer azt ehet, amit csak szeretne. A Fenomén a pizzát választotta, de nem vitte túlzásba a dolgot, ráadásul a kártyázás közben is kizárólag energiaszegény rágcsálnivalót készített be.

A videó teniszezéssel zárul a tűző napon. Nem állítjuk, hogy nem fáradt el Ronaldo, pedig várt még rá a medence, a kerékpár, az ökölvívás és más sportág, amelyet hamarosan ki fog próbálni – hogy lefogyjon.

Folytatódik a Fenomén fogyókúrája
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik