Rihanna telefont tört az NBA-meccsen, 15 millióért árulják

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.19. 15:09
null
Egy szelfire mindig van idő (Fotó: bleacherreport)
Rihanna imádja a kosárlabda-meccsek hangulatát, a popsztár nem először tűnt fel a lelátón egy NBA-meccsen, most azonban bénázott is egy sort, amellyel mint kiderült, jó célt szolgált.

Rihanna a Los Angeles Clippers playoff-meccsére váltott jegyet az első sorba, és ahogy azt már megszokhattuk tőle, nem maradt észrevétlen.

A helyi rendőrségen dolgozó úriember meg is kérte a popsztárt, hogy pózoljon vele egy közös szelfin. A barbadosi szépség nem ellenkezett, gyorsan kattintott, utána viszont egy laza mozdulattal sikerült a padlóra ejtenie a telefont.

Persze nem viharzott el vigaszdíj nélkül, aláírta Steve Soboroff mobilját, amely bár még használható volt annyira, hogy a közös képet kitolhassa a Twitterre, a képernyője berepedt.

Mindenki jól járt (Fotó: bleacherreport.com)
Mindenki jól járt (Fotó: bleacherreport.com)

A Bleacher Report beszámolója szerint Steve végül úgy döntött, megválik a relikviától. Fel is rakta azonnal a lelketlen rajongók otthonául szolgáló eBayre, ahol kikiáltási árnak 66500 dollárt szabott meg – ez átszámolva nagyjából 15 millió forint.

Persze nem kell megijedni, Steve nem akarja megtartani a pénzt, a helyi rendőrségnek gyűjt, és már Rihanna is beszállt a jótékonykodásba az ügyetlenkedése után 25 ezer dollárral.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik